ZAMISLI ŽELJU: Virdžinija golim grudima čestitala Mesiju rođendan

Najbolji fudbaler sveta puni 26 godina

ZAMISLI ŽELJU: Virdžinija golim grudima čestitala Mesiju rođendan

Fudbal -
Francuska diva poklonila Mesiju lepu rođendansku čestitku

PARIZ - Poznata francuska porno-diva Virdžinija Kapris čestitala je rođendan Lionelu Mesiju na svoj način, natpisom na golim grudima.

Seksi Virdžinija, koja takođe danas slavi rođendan, poznata je kao dobra proznozorke sportskih događaja, ali iznad svega pažnju privlači time što prongoze ispisuje na golim grudima i slike postavlja na svom Tviter nalogu.

Lionel Andres Mesi danas puni 26 godina. Aktuelni član Barselone rođen je u Rosariju, Argentini, gde je načinio prve fudbalske korake. Sa 13 godina je napustio ekipu Njuvels Old Bojsa i 2000. godine se sa roditeljima preselio u Barselonu.

Debitovao je za Barselonu u prijateljskoj utakmici protiv Porta 16. novembra 2003. (16 godina i 145 dana), a zvanično 16. oktobra 2004. protiv Espanjola (17 godina i 114 dana), čime je srušio rekord Primere kao najmlađi igrač koji je zaigrao na nekoj utakmici, a postao je i najmlađi strelac u istoriji. Prvi pogodak postigao je Albasetea 1. maja 2005. godine.

U sezoni 2005/06 odigrao je 17 utakmica u Primeri i postigao šest pogodaka, a na šest nastupa u Ligi šampiona jednom se upisao u listu strelaca. U naredne dve sezone je popravljao lične rekorde, ali je i doživeo dve neugodne povrede. Moža i ključna sezona bila je 2008/09 kada je Ronaldinjo napustio klub. Barselona je te godine osvojila tri trofeja, Primeru, Kup kralja i Ligu šampiona, postigao je 36 pogodaka u Primeri, sa devet golova bio je najbolji strelac Lige šampiona, proglašen je za najboljeg igrača u izboru UEFA.

Od 2004. godine za Barselonu je odigrao 246 mečeva i postigao 215 pogodaka. Za Argentinu je na 82 meča postigao 35 golova.

Sa Barselonom je osvojio šest titula Španije, dva kupa, pet Superkup titula, tri puta Ligu šampiona, dva puta Superkup Evrope, dva puta FIFA svetsko prvenstvo za klubove.Sa Argentinom je bio prvak na Olimpijskim igrama 2008. godine, kao i svetski prvak za igrače do 20 godina 2005.Četiri puta je osvajao Zlatnu loptu, a vlasnik je i Ginisovog rekorda sa 91 pogotkom u jednoj godini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track