Marko Šćepović: Odlazim iz Partizana
Foto: Saša Pavlić

Sigurno ide iz Humske 1

Marko Šćepović: Odlazim iz Partizana

Fudbal -
Reprezentativni igrač najavio da za nekoliko dana prelazi u novi klub, ali novinarima u Sloveniji nije želeo da otkrije ime

Broji sitno do odlaska...Napadač Partizana Marko Šćepović ovog leta je najavljivan kao neko ko sigurno napušta Humsku, ali je reprezentativac Srbije ipak otputovao s ekipom srpskog šampiona u Sloveniju, gde trenira pod budnim okom šefa stručnog štaba Vuka Rašovića. Međutim, mlađi sin čuvenog napadača crno-belih Slađana Šćepovića najavljuje da će vrlo brzo promeniti adresu boravka.- Brzo će biti poznato gde ću nastaviti karijeru. Mislim da će to biti u narednih nekoliko dana, a moguće je da već iz Slovenije pređem u novu ekipu, mada je sasvim sigurno da u klubu neću ostati do prve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona. Ime kluba ne bih otkrivao i zamolio bih za malo strpljenja - poručio je Šćepović.Markovim stopama ovog leta trebalo bi da krene i njegov brat Stefan, koji je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u Izraelu. Njemu ugovor ističe narednog leta i ukoliko ostane u Humskoj, Partizan bi ostao bez novca od obeštećenja, pa je zato najrealnije da crno-beli u jesenji deo sezone uđu bez bratskog tandema Šćepović. (K. R.)

Danas s RumunimaFudbaleri Partizana će danas od 18 sati u Sloveniji odigrati drugi kontrolni meč. Ovoga puta rival će im biti rumunski klub Pluešti, a trener Vuk Rašović ponovo će dati priliku svim igračima. Vladimir Volokov, koji je u meču protiv Lokomotive osetio bol u kolenu, juče je normalno trenirao, dok je Nikola Ninković imao stomačne probleme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track