ZVEZDINA MOLITVA: Ceco, oprosti što nismo bili na Ušću
Foto: Nemanja Pancic

CRveno beli fudbaleri Ražnatovićevoj

ZVEZDINA MOLITVA: Ceco, oprosti što nismo bili na Ušću

Fudbal -
Podrška Većina igrača Zvezde u Sloveniji preko interneta pratila koncert popularne srpske folk zvezde, sad je zovu na stadion

Prva prilika 18. jula.Fudbaleri Crvene zvezde s velikim interesovanjem ispratili su koncert Svetlane Cece Ražnatović u Beogradu. Posle napornih treninga u Termama Čatež, odmor uz muziku najpopularnije srpske pevačice dobro je došao mladom timu nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona.Reprezentativac Luka Milivojević otkriva za Kurir da su fudbaleri Crvene zvezde odgledali koncert prve srpske estradne zvezde.- Gledali smo koncert preko interneta. Drago nam je zbog Cece, svi je mnogo volimo jer je naša zvezdašica. Kad bude ugrabila priliku, voleli bismo da dođe na nas gleda. Da nam donese sreću kao vaterpolistima koji su osvojili Ligu šampiona - rekao je Luka Milivojević.Golman crveno-belih Boban Bajković voli domaću muziku i krivo mu je što nije bio na koncertu.- Čitao sam na netu o koncertu. Nije mala stvar dovesti 150.000 ljudi. Ne može to svako. (smeh) Ceca je još jednom pokazala da je, uz Acu Lukasa, najveća zvezda u Srbiji, a i šire. Žao mi je što nisam bio na koncertu jer sam na pripremama. Oprostiće mi Ceca jer je Crvena zvezda ipak najvažnija - u svom stilu je poentirao popularni Bajko.

Milunović skoro zakasnio zbog koncertaFudbaler Crvene zvezde Luka Milunović otkriva kakva je atmosfera bila u Beogradu na dan Cecinog koncerta.- Ceca je napravila haos. Bilo je 150.000 ljudi na koncertu. Ludilo je bilo u gradu. Išao sam na aerodrom da uhvatim let, a već od podneva bile su gužve. Na vreme sam krenuo na put. Sa Zvezdare sam išao na Konjarnik, pa na auto-put i opet su bile gužve. Sreća, avion je kasnio dva sata, tako da nije bilo problema.

Stižu Kohene i BastosPrvi pik za mesto štopera Crvene zvezde je Havijer Kohene iz Paragvaja, a drugi Bartolomeu Bastos iz Angole.Kohene ima 27 godina, visok je 187 cm i protekle tri godine igrao je za Pakos Fereiru iz Portugala. Ugovor mu je istekao i došao bi kao slobodan igrač. Bastos ima 22 godine, igra za Petroleos iz Luande, visok je i snažan štoper. Njegov transfer bi koštao oko 300.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track