Stefan Mihajlović: Izaći ću iz tatine senke!
Foto: Saša Pavlić

DŽOKER- Prvi strelac u Sloveniji

Stefan Mihajlović: Izaći ću iz tatine senke!

Fudbal -
Breme poznatog oca Pritisak zbog toga što sam Radmilov sin prati me od malih nogu, ali ćutim, radim i dajem golove

Dečko ima potencijala.Mladi fudbaler Crvene zvezde Stefan Mihajlović (19) najbolje se pokazao na pripremama u Sloveniji od svih napadača. Sin bivšeg centarfora Bajerna Radmila Mihajlovića veruje da će ovo biti njegova sezona.- Dao sam dva gola na dve utakmice, ali ne želim sebe da stavljam u prvi plan. Učinak ekipe je najvažniji. Atmosfera je dobra, mi mlađi slušamo starije - rekao je za Kurir Stefan i dodao:Imam dve želje- Voleo bih da se izborim za mesto u startnoj postavi Crvene zvezde. Ćutim, radim i slušam. Životna želja mi je da dam gol Partizanu i da osvojim titulu sa Zvezdom. Ubeđen sam da će mi se obe želje ove sezone ispuniti.Stefanov otac Radmilo jedini je Srbin koji je igrao za slavni Bajern. Teret njegovog imena Mihajlović junior nosi već godinama.- Nije mi lako. Pritisak je od malih nogu bio ogroman. Svi su mislili da me tata gura, da igram zato što sam Radmilov sin. Zato sam uvek radio dvostruko više od drugih. Naučio sam da se nosim s tim. Važno mi je da imam njegovu ogromnu podršku, a on svakako želi da budem bolji od njega. Izaći ću iz njegove senke.Odrastao na MarakaniStefan Mihajlović je produkt Zvezdine omladinske škole.- Odrastao sam na Marakani. Tu sam 12 godina. Drago mi je kad vidim da se konačno Zvezdinoj deci posvećuje pažnja. Treba uložiti i verovati u nas. Najbolji primer su nam komšije. Partizan živi od svoje dece deset godina. Moja generacija ravnopravno se nosila s Markovićem, Mitrovićem i Ninkovićem iz Partizana, ali oni su dobili šansu, a mi još nismo - zaključio je Mihajlović.

Ne trpi nepravduTokom prolećnog dela prošle sezone Stefan Mihajlović je suspendovan zbog nediscipline.- Napravio sam grešku i izgubio polusezonu. Ja sam najviše kriv, ali bilo je tu i nekih stvari koje nisu vezane za fudbal. Nepravdu ne mogu da trpim. Sve je to sad iza mene. Rad, zalaganje i one „makazice“ vratili su me u prvi tim.

Nole osvaja VimbldonStefan Mihajlović je do prvog razreda aktivno trenirao tenis. Pre mesec dana maturirao je u gimnaziji „Crnjanski“.- Volim tenis i rado ga igram u slobodno vreme. Pratim ovih dana Vimbldon i, naravno, navijam za našeg Novaka Đokovića. Ubeđen sam da će Nole obradovati Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track