NIŠTA OD FINALA: Legija bolja od Partizana

Pripreme

NIŠTA OD FINALA: Legija bolja od Partizana

Fudbal -
Domaćin je poveo u 45. minutu preko Mareka Saganovskog, a prednost je duplirao Mihal Kuharčik u 78. minutu. Strelac jedinog pogotka za šampiona Srbije bio je Marko Šćepović u 81. minutu

Fudbaleri beogradskog Partizana izgubili su u polufinalu Dejna kupa u Varšavi od domaće Legije sa 2:1.Domaćin je poveo u 45. minutu preko Mareka Saganovskog, a prednost je duplirao Mihal Kuharčik u 78. minutu.Strelac jedinog pogotka za šampiona Srbije bio je Marko Šćepović u 81. minutu.Beogradski crno-beli će sutra od 13 sati u utakmici za treće mesto odmeriti snage sa Austrijom iz Beča. Protivnik Legije u finalu turnira u 16 sati biće brazilski Fluminense.

Tener Partizana Vuk Rašović rekao je nakon poraza od Legije u Dejna kupu, da je odigrana borbena utakmica i da je Legija trenuno spremnija od ‘crno-belih’.

"Na početku bih rekao da smo veoma zadovoljni što smo dobili pozivnicu za ovaj turnir. Utakmica je bila takva kao što smo i očekivali – mnogo borbena. Legija je u ovom trenutku spremnija od nas.Bili smo u prilici da proverimo formu pojedinih igrača i ukažemo šansu mlađima. Zadovoljan sam pokazanim u nekim elementima igre, ali moramo da pružimo više u utakmicama koje dolaze. Drago mi je što smo igrali na ovako lepom stadionu. Čestitam na pobedi Legiji", sumirao je meč Rašović.Turnir u Varšavi igra se u čast nekadašnjeg fudbalera Legije i reprezentacije Poljske Kazimira Dejne koji je 1989. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći u američkom gradu San Dijegu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track