I TO JE MOGUĆE: Partizanov biser prelazi u Olimpijakos!

Bez obeštećenja

I TO JE MOGUĆE: Partizanov biser prelazi u Olimpijakos!

Fudbal -
Mladi fudbaler Teleoptika karijeru će nastaviti u grčkom Olimpijakosu

BEOGRAD - Partizanovo dete, mladi fudbaler Teleoptika Marko Janković, fudbalsku karijeru će nastaviti u grčkom Olimpijakosu.

Janković danas postaje punoletan i upravo na svoj rođendan potpisaće četvorogodišnji ugovor sa grčkim šampionom, a crno-beli za ovaj transfer neće dobiti obeštećenje jer je mladom fudbaleru istekao ugovor.

Talentovani veznjak u ovom prelaznom roku bio je meta mnogih inostranih klubova, jer se pojavila informacija da može da napusti klub iz Humske bez obeštećenja. Partizan je mladom fudbaleru ponudio četvorogodišnju saradnju, uz mogućnost da odmah bude prosleđen na pozajmicu u neki superligaški klub. Međutim, mladi fudbaler je odbio ponudu crno-belih.

„Za nas takva ponuda bila neprihvatljiva, smatramo da je Marko u godinama kada bi trebalo da napreduje, a ne da se kali po drugim klubovima. Menadžer je potom ponudio Partizanu i neke druge uslove, ali zajednički jezik nije pronađen i rastanak je bio neminovan. Zahvalni smo Partizanu, u njemu je Marko napredovao, razišli smo se u korektnim odnosima“, nedavno je izjavio otac fudbalera, Vasko Janković.

Jankovića u Olipijakosu čeka još jedan bivši fudbaler Partizana, Ljubomir Fejsa, dok je bivšem napadaču reprezentacije Srbije i Crvene zvezde, Marku Panteliću, istekao ugovor sa grčkim šampionom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track