PROSLAVA: Zvezda uveličala jubilej Slatine, Glavan dobio šansu

Fešta

PROSLAVA: Zvezda uveličala jubilej Slatine, Glavan dobio šansu

Fudbal -
Beograđani, koji su igrali u kombinovanom sastavu slavili sa 2:1

Fuddbalski klub Slatina iz istoimenog sela kod Čačka je prijateljskom utakmicom protiv Crvene zvezde obeležio 60 godina postojanja.Meč je odigran pred oko 3.000 gledalaca, a Beograđani su pobedili sa 2:1 golovima Lukovića i Đorđevića, dok je strelac za domaćina bio Tutunović.

Za Zvezdu su igrali pretežno omladinci, a priliku da se nametne imao je i najbolji defanzivac crnogorskog prvenstva, Ilija Glavan, koji je na probi i o čijoj će sudbini na Marakani odlučiti narednih dana.

U ime fudbalskog kluba Slatina prisutnima se obratio gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić, koji je zahvalio menadžmentu beogradskog superligaša što se odazvao pozivu da dva kluba odigraju utakmicu.

Legenda srpskog fudbala i treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić čestitao je Slatini na značajnom jubileju i izrazio uverenje da će crveno-beli ove godine u predstojećim takmičenjima ostvariti daleko bolje rezultate.

Predsednik Organizacionog odbora proslave Lazar Čikiriz uručio je Džajiću redizajniran dres FK Slatina iz 1953. godine, u znak sećanja na današnji susret

.Fudbalski klub Slatina je tokom 60 godina postojanja iznedrio velike igrače poput Vidoja Gavrilovića, Zorana Karovića, Jovice Nikolića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track