NAVIJAČI ROME BOSANCU: Pjaniću Ciganine, marš u Srbiju!

Romanisti ne praštaju

NAVIJAČI ROME BOSANCU: Pjaniću Ciganine, marš u Srbiju!

Fudbal -
Miralem Pjanić na udaru Romanista zbog čestitke koju je uputio svom zemljaku iz Lacija

RIM - Navijači Rome nikako ne mogu da oproste svojim fudbalerima poraz u finalu prošlosezonskog Kupa Italije od najvećeg rivala Lacija (0:1).

"Romanisti" su se posebno okomili na bosanskohercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića, kome su uputili najveće uvrede, doduše geografski pogrešne: "Jesi li i dalje srećan zbog Lulića? Pjaniću Ciganine, marš u Srbiju!".

Pjanić se zamerio "romanistima" jer je posle finala čestitao pobedu svom zemljaku i strelcu jedinog gola na utakmici Senadu Luliću.

Navijači Rome su pre nekoliko dana, kada je klub počeo sa pripremama za narednu sezonu, dočekali igrače ispred sportskog centra sa transparentom "26.05.2013 - nećemo zaboraviti kako ste osramotili Romu".

Ovog puta igrače je na treningu dočekao novi transparent: "Otišli ste na odmor bez izvinjenja. Za vas je respekt nepoznat pojam. Bezvredni ste!".

Očigledno je da se navijači Rome neće zaustaviti na ovome, a Pjanića iz ove situacije izgleda jedino može da izvuče činjenica da je Totenhem zainteresovan za njegove usluge.

http://www.youtube.com/watch?v=FbePmBSWhK4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track