NEMA LEKA: Gaskojn pijan pretio da će se baciti u more

Borba za život

NEMA LEKA: Gaskojn pijan pretio da će se baciti u more

Fudbal -
Uništen od alkohola Gaskojn je u sredu pretio da će sa doka u blizini svoje kuće skočiti u more

BORNMAUT - Jedna od najvećih legendi engleskog fudbala Pol Gaskojn (46) po ko zna koji put našao se u centru pažnje zbog ispada kome je glavni krivac alkohol. Ovog puta popularni Gaza je pretio da će se baciti u more.

Kako pišu ostrvski mediji, Gaza je sredu oko četiri sata ujutru nazvao familiju i pijan poručio da će skočiti u more sa doka koji se nalazi nedaleko od njegove kuće.

Članovi porodice su odmah alarmirali policiju i bolnicu gde se Gaza lečio od alkoholizma. Brzo su ga pronašli i odveli u kuću u Bornmautu. Od tada mu se gubi svaki trag.

Mediji sa Ostrva dodaju i da je Gaskojn pre pomenutog incidenta izbačen iz jednog kazina.

Po medijima su apeli velikog broja poznatih ličnosti upućeni svima koji prodaju alkohol, a u kojima se moli da Gaskojnu onemoguće nastavak opijanja i tako mu produže život.

Gaza je nakon poslednjeg incidenta, u kojem je mrtav pijan bauljao po hotelu i plačnim glasom molio da mu se da još pića, a posle intervencije policije, završio u bolnici.

Pre devet godina objavio je autobiografiju „Gaza: Moja priča“. U njoj je do detalja opisao probleme s bulimijom, bipolarnom bolešću, opsesivno-kompulzivnim poremećajem i alkoholizmom, a otkrio je i velike probleme sa raznim vidovima zavisnosti, počev od konzumiranja visokoenergetskih napitaka, preko lakih droga, brze hrane i kockanja.Gaskojnov sunovrat1998. Otišao na rehabilitaciju2004. Napio se posle dve godine života bez alkohola2004. U novogodišnjoj noći primljen u bolnicu zbog upale pluća2005. Dobio otkaz na mestu menadžera Ketering tauna zbog pijanstva2007. Na svoj četrdeseti rođendan operisan jer mu je pukao čir na želucu2008. Otvorio vrata hotelske sobe potpuno go, sa natpisom „ludak“ na čelu2009. Rekao da se izlečio od alkohola zahvaljujući klinici „Toni Adams“2010. Uhapšen dva puta u jednom danu zbog vožnje u pijanom stanju2012. Vratio se piću posle novih 17 meseci života bez alkohola2013. Poznate ličnosti u februaru sakupile novac za novo lečenje jer je bio na ivici smrtiPočetkom jula napao je obezbeđenje na železničkoj stanici u prestonici Velike Britanije, a u nedelju se srušio u hotelu u Londonu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track