Aca Lukas već doneo titulu Partizanu!

Malerozni muzičari

Aca Lukas već doneo titulu Partizanu!

Fudbal -
Zvezda nikada nije završila šampionsku trku na prvom mestu, kada je pred početak nove sezone neki domaći muzičar pravio koncert na Marakani

BEOGRAD - Nova sezona u srpskom fudbalu još uvek nije ni počela, a već je poznato da Crvena zvezda neće biti šampion!Verovali ili ne, razlog tome je koncert folk Zvezde, Ace Lukasa, koji je početkom juna održan na Marakani.Naime, kada god je neki domaći muzičar pravio koncert na Marakani, Zvezda je naredne sezone tugovala, jer su trofeji uglavnom završavali u komšiluku.Podsetimo, na najvećem srpskom stadionu, pre nastupa Ace Lukasa, održana su četiri velika koncerta. Tri puta je pevao Zdravko Čolić i jednom Svetlana Ceca Ražnatović, a Zvezda je sva četiri puta naredne sezone ostala bez titule.Ostaje da vidimo da li će se, nakon koncerta velikog navijača Zvezde Ace Lukasa, nastaviti malerozni niz.

MALEROZNI KONCERTI5. septembar 1978. prvi koncert Čolića na „Marakani“ - Zvezda je sezonu 1978/1979. završila kao treća na tabeli30. jun 2001. drugi koncert Čolića na „Marakani“ - Zvezda je sezonu 2001/2002. završila kao druga na tabeli15. jun 2002. koncert Cece na „Marakani“ - Zvezda je sezonu 2002/2003. završila kao druga na tabeli30. jun 2007. treći koncert Čolića na „Marakani“ - Zvezda je sezonu 2007/2008. završila kao druga na tabeli8. jun 2013. koncert Ace Lukasa na „Marakani“ - ???

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track