KASALICA: Ubedljiv trijumf  za miran revanš!

Samouveren

KASALICA: Ubedljiv trijumf za miran revanš!

Fudbal -
Bićemo maksimalno motivisani da pred našom publikom, ako to bude bilo moguće, rešimo u velikoj meri pitanje pobednika, i da na Island otputujemo rasterećeni - rekao je Kasalica

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je danas da očekuje da njegova ekipa već u prvom meču protiv islandskog IBV-a dođe do rezultata koji će garantovati plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Svi mi, igrači, članovi stručnog štaba, kao i navijači imamo ista očekivanja, a to je siguran prolaz u sledeće kolo kvalifikacija. Bićemo maksimalno motivisani da pred našom publikom, ako to bude bilo moguće, rešimo u velikoj meri pitanje pobednika, i da na Island otputujemo rasterećeni. Videli smo i spisak potencijalnih rivala u trećoj rundi, ali još je rano da to komentarišemo", kazao je Kasalica za sajt kluba.

Njegov saigrač iz napada Stefan Mihajlović istakao je da je atmosfera u ekipi odlična i da se polako "sklapaju kockice".

"Ostalo je još nekoliko dana do prve zvanične utakmice i polako sklapamo kockice za taj duel. Ostalo je da poradimo na još nekoliko detalja i smatram da smo apsolutni favoriti, barem na papiru, a uveren sam da ćemo to dokazati i na terenu. Ukoliko prođemo Islanđane u narednoj rundi kvalifikacija očekuje nas teži rival i radujemo se tim duelima", naveo je Mihajlović.

Prvi meč između Crvene zvezde i islandskog IBV-a igra se u četvrtak od 20.30 u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track