SENZACIONALNO: Fudbalerka subotičkog Spartaka u Barseloni

Transfer

SENZACIONALNO: Fudbalerka subotičkog Spartaka u Barseloni

Fudbal -
Već duže vreme je Barselona pokazivala interesovanje, a problem je bio u činjenici da nisam punoletna, kaže fudbalerka iz Subotice

Iz Subotice pravo na Kamp Nou.

Srpska fudbalerka Jelena Čanković je napustila redove Spartaka i potpisala ugovor sa Barselonom, potvrđeno je na sajtu subotičkog kluba.

"Presrećna sam! Već duže vreme je Barselona pokazivala interesovanje, a problem je bio u činjenici da nisam punoletna. S obzirom da uskoro punim 18 godina, stekao se uslov da se tranfer realizuje. Zadovoljna sam uslovima i ambijentom koji mi je Barselona ponudila. Srce mi je puno što ću biti deo tako velikog kluba", rekla je Čanković i dodala da joj je teško što napušta Suboticu.

"Spartak mi je mnogo dao u ovih nekoliko godina i uvek će biti u mom srcu. Teško mi je jer napuštam drugarice, ali verujem da će one nastaviti da postižu dobre rezultate. Uvek ću biti uz njih", podvukla je Čanković, a srećan zbog odlaska bio je i direktor Spartaka Bojan Arsić.

"Nema tog ljubitelja ženskog fudbala koji Jeleni nije aplaudirao za njene majstorije, poteze i golove. Jelena je biser srpskog ženskog fudbala, devojka koja je svojim igračkim kvalitetima zaslužila mesto u jednom od najvećih evropskih klubova. Ponosni smo na Jelenu, hvala joj za sve što je dala klubu, sigurni smo da će svojim igrama i majstorijama oduševiti Evropu! Ovo je najzvučniji transfer u istoriji srpskog ženskog fudbala. Svojim odlaskom će otvoriti novu eru, pomeriti granice i nadamo se otvoriti vrata i drugim igračicama iz Srbije u Španiji", kazao je Arsić.

http://www.youtube.com/watch?v=BzF11sDc8dA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track