NAĐ BESNI: Katastrofa, pogledao nas je onaj odozgo

Reakcije posle meča

NAĐ BESNI: Katastrofa, pogledao nas je onaj odozgo

Fudbal -
Kompletna ekipa, izuzev golmana Lukača, nije bila na nivou, kaže sportski direktor Partizana

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan, Albert Nađ, nije se ustručavao da oštro prekori igrače koji su učestvovali u remiju (1:1) protiv jermenskog Širaka u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Katastrofa! Kompletna ekipa, izuzev (golmana) Lukača, nije bila na nivou. Ninković bi trebalo da se zapita zašto nije bio onakav kakav se očekuje, Ilić zašto kao kapiten nije podigao ekipu, Marković zašto nije uklizao 15 puta kao u večitom derbiju. Čak ni rezerve nisu donele nešto novo. Šćepović je pokušavao, ali ni to nije bilo dovoljno", prenosi Sportski žurnal reči Alberta Nađa.

On je rekao da su fudbaleri crno-belih potcenili rivala:

"Kad je tako, ne možeš da dobiješ ni ekipu ispred zgrade. Održali smo sastanak po povratku, zatvorili tu ružnu stranu. Ako igrači imaju ponosa, verujem da ih je zabolelo sve što se pisalo. Samo bi trebalo da znaju da niko od novinara nije napisao neistinu. Pogledao nas je onaj odozgo", rekao je Nađ, dodavši da su "golmanu Lukaču svi igrači po završetku utakmice pohitali u zagrljaj, svesni da ih je spasao".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track