OBRAČUN NAVIJAČA: Dečak (13) povređen u tuči delija i radovaca

Incident u Kragujevcu

OBRAČUN NAVIJAČA: Dečak (13) povređen u tuči delija i radovaca

Fudbal -
Do sukoba došlo kada su se navijači Zvezde vraćali sa utakmice koja se igrala u Beogradu, a koje su čekali navijači Rada

BEOGRAD - U Kragujevcu su protekle noći skoro dva sata trajali obračuni navijačkih grupa fudbalskih klubova Crvene zvezde i Rada.

Obračuni su počeli pola sata posle ponoći i trajali su do dva sata, a odigrali su se na tri lokacije u gradu.

Lice koje je zadobilo povredu glave u napadu huligana na navijače Crvene zvezde ima laku telesnu povredu i u toku dana biće upućeno na kućno lečenje, izjavila je Tanjugu portparolka Kliničkog centra Vanja Đorđević.

"U Urgentni centar tokom noći primljene su četiri osobe, od kojih su tri, odmah posle detaljne dijagnostike, upućene na kućno lečenje, dok je pacijent s povredom glave zadržan i on će u toku dana biti upućen na kućno lečenje", rekla je Đorđević.

Načelnik Policijske uprave Ivan Đorović. je rekao da su huligani navijače napali u naselju Stanovo tako što su presreli jednu osobu, dok su u naselju Aerodrom i kod Medicinske škole presreli automobil čačanskih registarskih oznaka i auto jagodinske registracije.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče islandski IBV sa 2:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U Kragujevcu se u noći između četvrtka i petka dogodila još jedna tuča u kafiću u kojoj je povređen muškarac, a lekari Hitne pomoći su pružili pomoć i teško povređenom motociklisti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track