LANE: Džajić me želi u Zvezdi, još nisam odlučio

Bivši reprezentativac želja predsednika

LANE: Džajić me želi u Zvezdi, još nisam odlučio

Fudbal -
Iskreno o povratku u Srbiju nisam razmišljao dok me nije nazvao Džajić i predložio mi da dođem u Crvenu zvezdu, otkriva Jovanović

Još jedna bomba na Marakani!

Predsednik kluba Dragan Džajić počeo je pregovore s Milanom Jovanovićem o njegovom dolasku u Crvenu zvezdu! Iskusni fudbaler sa internacionalnim i reprezentativnim iskustvom bio bi kapitalno pojačanje za deficitarnu levu stranu crveno-belih.Džajić i Jovanović čuli su se nekoliko puta, toplo se ispričali. O čemu su razgovarali, za Kurir ekskluzivno priča upravo Milan Lane Jovanović:"Jeste, pričao sam s Draganom Džajićem! Nas dvojica smo u odličnim odnosima. Velika je stvar kad te pozove legenda poput Džaje i kaže ti da bi voleo da te vidi u Zvezdi. Prvi put me je hteo kad sam imao 21 godinu. Dok nisam pričao sa Džajićem, uopšte nisam pomišljao o povratku u srpski fudbal. Ne zato što ga potcenjujem, već zato što smatram da treba da igraju mlađi i bolji igrači! Imam 32 godine, Zvezda je veliki brend, navijači kakvi se samo poželeti mogu, žele me Džajić i rukovodstvo, ali postoje i drugi aspekti o kojima moram da mislim."

Kako Kurir saznaje, Milan Jovanović (32) na stolu ima nekoliko ponuda, a najunosnija je ona iz Kine od kluba Šandong, koji s klupe vodi Radomir Antić."Do pre tri dana nisam razmišljao o srpskom fudbalu. Ali Zvezda je uvek Zvezda. I dalje sam fokusiran na klubove s kojima sam ranije počeo pregovore. Kad budem donosio odluku, u nju ću verovati 100 odsto. Tako je bilo kad sam dolazio u Anderleht. Klub je bio u problemima kao Zvezda, ali sam jasno rekao čelnicima da mi dovedu M‘Bokanija i da ćemo biti prvi. Uzeli smo dve titule. Meni finansije tada i sada nisu bile najvažnije."Milan Jovanović za sebe kaže da vrhunski fudbal može da igra još najmanje tri godine, da je odgovoran čovek i da odluku o novom klubu neće doneti preko noći:

"Sklonio sam se od spekulacija. Vi iz Kurira ste prvi za koje pričam u Srbiji. Vodim računa kad nekome nešto obećam. Pravu odluku moram doneti u pravo vreme, a to nije lako."

Hvala Vojvodini

Milan Jovanović apostrofirao je FK Vojvodinu, koju nikako nije mogao da zaobiđe u celoj priči:"Hvala ljudima iz Vojvodine, predsedniku i treneru što su mi omogućili da se opet osećam kao član kluba i što mogu da treniram s njima. U Novom Sadu sam, tu živim. Čekam i nigde ne žurim. Ono što sam zamislio treba i da ostvarim".

Ninetov dolazak je veliki kapital

Jovanović je pozdravio dolazak kolege iz reprezentacije Miloša Ninkovića u Crvenu zvezdu.

"Ninetov dolazak je velika stvar za Zvezdu. Videćete koliko će to uticati na druge igrače da donesu sličnu odluku. To je veći kapital od njegovog potpisa. Nine je moj prijatelj i vrhunski fudbaler. Top-pojačanje je i Nikola Mijailović.

Zna šta su prava pojačanja... Dragan Džajić
Zna šta su prava pojačanja... Dragan Džajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track