Partizan: Đemba, Lartej i Obradović meta, Ivanov se vraća?

Pijaca

Partizan: Đemba, Lartej i Obradović meta, Ivanov se vraća?

Fudbal -
Crno-beli bi do kraja ove sedmice mogli da kompletiraju zadnju liniju dovođenjem novih igrača

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan u naredna dva-tri dana mogao bi da završi formiranje tima za narednu sezonu. Crno-beli dres u novoj sezoni mogli bi da ponesu Kamerunac Erik Đemba Đemba, Lorens Lartej iz Gane, kao i iskusni Milan Obradović.

Svakako je najzvučnije ime Đemba Đemba (1981), bivši fudbaler Mančester junajteda. Kontakti dve strane postoje, a iskusni Kamerunac koji igra na poziciji zadnjeg veznog bio bi veliko pojačanje. Tokom karijere igrao je i za Nant, Aston Vilu, Katar, a prošlu sezonu je proveo u Hapoelu iz Tel Avivu. Ostaje da se razjasni informacija da li je Kamerunac prvog dana jula potpisao jednogodišnji ugovor sa izraelskom ekipom Hapoen Bnei Saknin.

Potragu za desnim bekom, ujedno i igračem koji može da igra na mestu štopera, crno-beli su po svemu sudeći završili u Gani. Naradnih dana u Humskoj bi trebalo da sleti Lorens Lartej (1994), kapiten mlade reprezentacije Gane.

Kada je mesto štopera u pitanju, trener crno-belih Vuk Rašović odavno "navija" za Milana Obradovića (1977).Obradović je tokom karijere nosio dres Obilića, Lokomotive iz Moskve, Borusje iz Menhengladbaha, Akratitosa, Metalista iz Harkiva, a prošle godine je bio na pozajmici u Arsenalu iz Kijeva.

Međutim, dolazak Obradovića po svemu sudeći je usko povezan sa odlaskom Ivana Ivanova u Bazel, a tu su se stvari izuzetno zakomplikovale. Bugarin je u Bazelu, ali još uvek nije potpisao ugovor. Bazel nije dogovorio sa Dinamom iz Kijeva prelazak Aleksandra Dragovića, pa je prelazak Ivanova trenutno stopiran. Partizan je poslao poruku čelnicima švajcarskog kluba da imaju rok do danas u podne da se izjasne da li će prihvatiti uslove za dovođenje Ivanova, u suprotnom Bugarin će biti u kombinaciji za tim protiv Širaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track