Rašović: Bitno je da smo prošli, moramo bolje

Utisci

Rašović: Bitno je da smo prošli, moramo bolje

Fudbal -
Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da je najvažnije da je tim prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i da je Širak dobar tim

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da je najvažnije da je tim prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i da je Širak dobar tim.

"Bilo bi drugačije da smo postigli golove iz prilika u prvom poluvremenu. Povrede i nepredviđeno isključenje (Vladimira) Volkova su nas omeli. Dobro je da smo uspeli da prođemo. Idemo dalje", rekao je Rašović za RTS posle utakmice.

Partizan je odigrao 0:0 sa jermenskim Širakom i plasman u treće kolo je obezbedio zato što je u prvoj utakmici bilo 1:1. Rašović je pre utakmice obećao ofanzivnu i agresivnu igru, ali se na kraju grčevito branio.

"U javnosti se stvorila slika da je Širak slab, a to nije tako. Prvaci su svoje zemlje, igraju dobar fudbal. Mi moramo bolje, možemo bolje", rekao je Rašović.

Isključeni Volkov je prihvatio odgovornost za isključenje i izvinio se saigračima i navijačima.

"Odmogao sam svom timu crvenim kartonom. Ne bežim od odgovornosti, ali bio sam isprovociran. Čovek (Ismael Fonfara) me uhvatio sa obe ruke za glavu, što sudija nije video. Izvinjavam se saigračima i navijačima. Hvala bogu što se ovako završilo", rekao je Volkov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track