Radmilo Mihajlović: Stefan dobio dobru lekciju
Foto: Saša Pavlić

Otac neće da kritikuje sina zbog isključenja

Radmilo Mihajlović: Stefan dobio dobru lekciju

Fudbal -
Mladi centarfor Crvene zvezde zaradio crveni karton na Islandu i neće igrati u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ukrajinskog Černomoreca

Prestrogo kažnjen.Fudbaleri Crvene zvezde razočarali su u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv islandske IB Vestmaneje. Iako je utakmica odigrana bez golova, crveno-beli nisu blistali. Meč su obeležili nevoljna i bezidejna igra fudbalera Crvene zvezde, sa malo trčanja, isključenje Stefana Mihajlovića i trenera Slaviše Stojanovića, te penal koji je Islanđanima odbranio Boban Bajković.Hteo najboljeRadmilo Mihajlović, bivši centarfor Željezničara i Bajerna, otac Stefana Mihajlovića (19), za Kurir je analizirao nepromišljen potez svog sina, ali i utakmicu Crvene zvezde na Islandu.- Neću da pravdam Stefana, mada je svima jasno da je prestrogo kažnjen isključivanjem. U oba navrata igrao je sa željom da pomogne ekipi i najnormalnije je išao da blokira igrača. Nije bilo kontakta. Baš sam se iznervirao posle odluka rumunskog sudije, jer nije imao isti kriterijum za Zvezdine fudbalere i za igrače IB Vestmaneje - rekao je Radmilo Mihajlović i dodao:- Islanđani su konstantno tukli Kasalicu, a njihov trener-igrač Hreidarson je pred očima sudije rukom udario Vešovića. Umesto da bude isključen, dobio je žuti karton. Islanđani su igrali agresivno, naši su bili mlaki, a jedini igrači koji su pokušali da im odgovore na isti način bili su Kasalica, Vešović i Mihajlović.Radmilo Mihajlović smatra da je njegov sin napravio problem i sebi i klubu:Neka ga- Stefanu će ovo biti velika lekcija. Znam koliko je motivisan i koliko želi da igra. Po meni, napadač mora imati kontrolisanu agresivnost. Stalno ga prate nepravde, uvek napravi jedan korak napred, dva nazad. Neka ga sad, iz svega mora da izađe jači.

Milivojević na lekarskim pregledimaFudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević (22) danas bi trebalo da parafira petogodišnji ugovor s belgijskim Anderlehtom. Reprezentativac Srbije je iz Rejkjavika u trenerci Crvene zvezde odleteo za Brisel, gde su ga na aerodromu fotografisali fanovi Anderlehta. Luka Milivojević juče je bio na lekarskim pregledima, a crveno-beli bi od transfera trebalo da zarade tri miliona evra. Suma će biti podeljena 70 odsto Zvezdi, a 30 Radu.

Arauho ceni Krnetu i LazićaPeruanski fudbaler Migel Arauho (19) spreman je da igra pod veliki pritiskom u Crvenoj zvezdi.- Ostalo je da se srede još neka dokumenta, već sam obavio lekarske preglede i očekujem da ću danas potpisati ugovor. Gledao sam utakmicu protiv IBV i mislim da su Krneta i Lazić odradili odličan posao. Moraću mnogo i naporno da radim kako bih se izborio za mesto u timu - rekao je Arauho.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track