BRATSKI ODNOSI: Delije i Južni front zajedno navijaju u Ukrajini
Foto: Ultras Odesa

Prijateljski na tribinama

BRATSKI ODNOSI: Delije i Južni front zajedno navijaju u Ukrajini

Fudbal -
Navijači Černomoreca u bratskim odnosima sa navijačima Spartaka, koji su bliski Delijama, pa će se na tribinama naći tri prijateljske grupe

ODESA - Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope Černomorec - Crvena zvezda, sa tribina će zajedno pratiti Delije i Južni front.

Naime, frakcija navijača ukrajinskog kluba iz Odese nosi isto ime kao i poznata grupa Grobara.

Klub iz Ljutice Bogdana imaće veliku podršku na stadionu u Odesi. Sa ekipom je otputovalo 20-tak navijača, dok je autobusima i automobilima na dug put krenulo oko 200 navijača.

U Odesu će stići i navijači Spartaka, pripadnici grupe "Fratrija", koji su u bratskim odnosima sa Delijama. Zanimljivo, oni su u bratskim odnosima sa "Južnim frontom" iz Odese, pa će se na tribinama naći tri grupe koje su u dobrim odnosima.

"Navijači Černomoreca su u bratskim odnosima sa fanovima Spartaka, a samim tim smo braća i sa Delijama. Spremamo im bratski doček. Odesa je proruski orijentisana, ovde ima dosta Rusa i mi Srbe doživljavamo kao braću. Znamo sve o navijačima Crvene zvezde. Znamo da su u bliskim odnosima sa navijačima Spartaka i Olimpijakosa", rekao je specijalnom izveštaču iz Odese jedan od navijača Černomoreca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track