Aleksandar Mitrović: Za Ligu šampiona istetoviraću glavu!
Foto: Saša Pavlić

Novi imidž

Aleksandar Mitrović: Za Ligu šampiona istetoviraću glavu!

Fudbal -
U trendu Centarfor reprezentacije Srbije osvajanje EP proslavio novom frizurom, a za uspeh na klupskom nivou najavljuje slične „poduhvate“

Uvek u centru pažnje!Odmah po osvajanju evropske titule, omladinci Srbije pokazali su majice s jasnim porukama da su samo oni verovali da će biti šampioni, ali je centarfor Aleksandar Mitrović veliki uspeh proslavio na poseban način. Fudbaler Partizana ofarbao je kosu na tufnice, a najavljuje da pomenuta frizura nije samo za jedno veće, već da će je šetati neko vreme.Novi stil od srede- Nisam želeo ništa da pišem na majici, ali sam odlučio da promenim frizuru i tako sam stavio tačkice. Tu frizuru neću menjati ni do utakmice s Ludogorecom, pa ćemo videti kasnije - kaže Mitrović, a na potpitanje šta će uraditi u slučaju da Partizan uđe u Ligu šampiona dodaje:- Uh, tad ću uraditi šta god vam padne na pamet. Ne znam, recimo, istetoviraću glavu. Šalim se, ali samo neka Partizan uđe u Ligu šampiona, a ja sam spreman da uradim bilo šta. Protiv Bugara imamo veliku priliku da se plasiramo u plej-of, jer igramo pred našim navijačima, a smatram da imamo i kvalitet za to. Uspeh koji su ostvarili u Litvaniji toliko je veliki da, po Mitrovićevim rečima, on i njegovi saigrači još nisu svesni šta su zapravo učinili.Nisu verovali u nas- U petak uveče smo otišli na „Fristajler“ i proslavili ogroman uspeh, ali kao profesionalci nemamo mnogo vremena za slavlje i okrećemo se novim obavezama. Znam da mnogi nisu verovali u nas, ali mi jesmo i znali smo da ćemo uz takvu veru uspeti da uradimo nešto veliko. Međutim, možda je problem u tome što mi još nismo ni svesni šta smo uradili. Tek kad se sve malo slegne i stiša buka oko toga, tek tad ćemo videti koliko je neverovatan uspeh postati šampion Evrope - kaže Mitrović.

Nova frizura za Ludogorec... Aleksandar Mitrović
Nova frizura za Ludogorec... Aleksandar Mitrović

Ostajem do kraja avgustaPredsednik Partizana Dragan Đurić dva puta je išao u Brisel, gde je razgovarao s čelnicima Anderlehta o prodaji Mitrovića, a da o tome nisu bili upoznati ostali članovi UO. Prema dostupnim informacijama, Belgijanci će platiti od 3,5 do pet miliona evra, s tim da će crno-belima pripasti i 20 odsto od narednog transfera.- Ne znam ništa o tome i ne opterećujem se. Rekao sam 100 puta da ostajem do kraja kvalifikacija i tako će biti, a posle ćemo videti - kaže Mitrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track