NOVA LJUBAV: Lola Smiljanić tešio lažljivu manekenku Minu
Foto: Damir Dervisagic

Razmenili nežnost

NOVA LJUBAV: Lola Smiljanić tešio lažljivu manekenku Minu

Fudbal -
Fudbaler i manekenka su po svemu sudeći već neko vreme u vezi, jer se na Fejsbuku dopisuju na način kako to rade samo zaljubljeni

BEOGRAD - Bivši fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić i manekenka Mina Milenković razmenili su na Fejsbuku nekoliko nežnih poruka iz kojih može da se zaključi da njih dvoje spaja nešto više od drugarstva.

Fudbaler i manekenka, koja je nedavno dospela u žižu javnosti lažima da je oteta i silovana, dopisivali su se pošto je Mina postavila Severininu pesmu "Iz glave".

Smiljanić je replicirao rečima da je "suvišno bilo šta reći", a potom su razmenili nekoliko prisnih poruka. Mina je Lolu nazvala "bebice", a Lola joj je uzvratio sa "mala Muza".

Smiljanić, koji je trenutno član turskog Genčlerbirligija, ima status zavodnika, pa treba videti da li je Mina samo jedna u nizu onih koje su potpale pod njegov šarm.

Srpska javnost je za Minu čula u junu kada je posle svađe sa bivšim dečkom napustila jedan beogradski splav. Od tada joj se gubi svaki trag, a društvene mreže je preplavio poziv da se pomogne u potrazi za nestalom devojkom. Mina je pronađena dva dana kasnije u Resniku, a ispostavilo se da je lažno svedočila kako je oteta i silovana. Zbog toga je policija podnela krivičnu prijavu protiv nje. Manekenka se potom sklonila kod oca u Holandiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track