PAZI VOŠA GAZI: Novosađani pokorili Tursku!
Foto: Hurijet

Velika pobeda Lala

PAZI VOŠA GAZI: Novosađani pokorili Tursku!

Fudbal -
Fudbaleri Vojvodine izborili su plasman u plej-of Lige Evrope

BURSA - Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u plej-of za plasman u Ligu Evropa.Vojvodina je večeras u gostima nadigrala Bursu s 3:0 u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču u Novom Sadu odigranom pre nedelju dana bilo je 2:2. Golove za Vojvodinu postigli su Abubakar Oumaru u devetom, Stojan Vranješ u 29. i Andrija Kaluđerović u 83. minutu.

http://www.youtube.com/watch?v=eXXZWi6gne0
Žreb za plej-ofa biće održan sutra od 13,00 sati. Vojvodina neće biti povlašćena prilikom žreba Vojvodina je utakmicu u Bursi odigrala hrabro i zrelo i pokazala moderan fudbal sa dosta trčanja. .

90. minut - Utakmica je produžena za tri minuta. Kraj utakmice. Velika pobeda Vojvodine83. minut - GOLLL!!!! 3:0 za Vojvodinu. Gol za goste postigao je Kaluđerović.

70. minut - Vojvodina i dalje drži vođstvo od 2:065. minut - Nova šansa za domaći tim.60. minut - Bursa nastavlja sa napadima. Vojvodina je imala sreće, pošto je Šestak pogodio prečku. 52. minut - Prilika za domaće. Bataž je odlično šutirao, ali pored gola

48. minut - Bursa je žestoko krenula na startu drugog dela meča, ali se Vojvodina brani46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme

45. minut - Kraj prvog poluvremena. Vojvodina vodi s 2:035. minut - Opasna kontra Burse. Delač je intervenisao ispred Šestaka.33. minut - Slobodan udarac sa preko 35 metara za Vojvodinu izveo je Vranješ, lopta je došla do Poletanovića, čiji udarac su neutralisali igrači domaćina.29. minut - GOLLL!! 2:0 za Vojvodinu! U listu strelaca upisao se Vranješ posle asistencije Abubakara.25. minut - Prilika za domaće. Delač je odlično intervenisao posle udarca Bataža22. minut - Korner za Vojvodinu. Posle kornera Abubakar je imao šansu, ali je golman Burse odlično intervenisao15. minut - Vojvodina i dalje održava prednost od jednog gola9. minut - GOLLLL! 1:0 za Vojvodinu. Abubakar je posle kornera postigao gol za Vojvodinu.

3. minut - Škuletić je izborio korner posle loše reakcije Taiva. Vranješ je izveo korner, Abubakar je ostao da leži u kaznenom prostoru Turaka, ali nema govora o penalu. TOK UTAKMICE:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track