TRENERI I DVOJNICI: Vuk kao Švaba, Slaviša isti Sejo

Uočite razliku: Stratezi „večitih“ imaju „blizance“

TRENERI I DVOJNICI: Vuk kao Švaba, Slaviša isti Sejo

Fudbal -
Treneri Partizana i Crvene zvezde neverovatno liče na glumca Milana Marića, odnosno pevača Seju Kalača

Ko jaje jajetu!Poznate ličnosti često liče na svoje kolege, ali treneri Crvene zvezde i Partizana imaju toliko sličnosti s jednim glumcem i pevačem da bi ih navijači teško prepoznali da se pomenuti pojave na klupi „večitih rivala“.Kao u svetuPevač Sejo Kalač izgleda kao rođeni brat Slaviše Stojanovića, trenera crveno-belih, dok je Vuk Rašović iz Partizana preslikani Milan Marić, poznatiji kao Švaba iz kultnog filma „Rane“!Mnoge svetske zvezde često se susreću sa svojim kopijama, običnim ljudima, koji čitav život posvete tome da izgledaju kao svoji idoli. Tako na planeti postoji nekoliko hiljada Elvisa Prislija, Boba Marlija, ali i nestvarnih ličnosti poput Supermena, Spajdermena...

Međutim, za razliku od ovog fenomena, u Srbiji žive ljudi koji pukim slučajem toliko liče da bi i carinici na granici teško da primetili razliku.Više od sličnostiViše nego očigledna sličnost s pevačem Sejom Kalačem bila je uočljiva već na prvom predstavljanju trenera Zvezde Slaviše Stojanovića. Osim skoro identičnih crta lica, njih dvojica imaju gotovo istu frizuru. Još veća sličnost je ona između Švabe i Vuka.

Ukoliko pobednik VIP „Velikog brata“ 2010. poželi da sazna kako će izgledati za koju godinu, dovoljno je samo da u novinama nađe sliku trenera crno-belih. Sličnost je na granici naučne fantastike.

I bradica im ista... Sejo Kalač i Slaviša Stojanović
I bradica im ista... Sejo Kalač i Slaviša Stojanović

Ko braća rođena... Milan Marić i Vuk Rašović
Ko braća rođena... Milan Marić i Vuk Rašović

Ko je pravi... Berbatov i Garsija
Ko je pravi... Berbatov i Garsija

Berbatov pljuniti Endi GarsijaI svetski mediji često pronalaze dvojnike fudbalera u svetu šou-biznisa. Prema pisanju portala Bličer riport, najveću sličnost sa nekim fudbalerom ima glumac iz poznatog sitkoma „Kako sam upoznao vašu majku“ Džoš Randor.

Njega su na letovanju u Španiji često opsedali fanovi „crvene furije“ i Barselone misleći da je u pitanju vezista Katalonaca Ćavi. Slično se dešavalo i Dmitaru Berbatovu tokom boravka u SAD, kad su ga mešali s glumcem Endijem Garsijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track