BUVAČ IZABRAN: Trener Dortmunda predvodi Republiku Srpsku!

Dobio podršku Izvršnog odbora FSRS

BUVAČ IZABRAN: Trener Dortmunda predvodi Republiku Srpsku!

Fudbal -
Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske odlučeno je da selektor reprezenacije bude Željko Buvač

Ne propustite...

Klopov brat blizanac

BANJALUKA - Bivši fudbaler Borca iz Banjaluke i već dugi niz godina desna ruka Jirgena Klopa u Borusiji Dortmund, Željko Buvač, imenovan je za selektora fudbalske reprezentacije Republike Srpske.Buvač je na današnjoj sednici, koja je održana u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske, dobio podršku Izvršnog odbora da predvodi sa klupe A reprezentaciju.U toku dana biće poznato ko će činiti stručni štab A reprezentacije Republike Srpske, koja bi ove jeseni u Banjaluci trebalo da odigra prijateljski meč sa Srbijom.

Čovek iz senkeŽeljko Buvač je desna ruka Jirgena Klopa u Dortmundu i jedan je od najzaslužnijih za sjajne rezultate Borusije. Upravo je on taj koji skautira protivnika, priprema taktiku i savetuje Klopa."Željko je inkarnacija fudbalskog stručnjaka. Svaki dan nešto novo naučim od njega. On je gospodar treninga, veliku pažnju posvećuje treninzima, insistira na svakom detalju. S obzirom na to ko je protivnik, smišlja i posebne vežbe kako bi igrače spremio na ono što ih čeka na utakmici", rekao je Jirgen Klop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track