Ratomir Babić: Jovičić i ja smo nudili ostavku u  Partizanu!

Otkriva detalje sastanka u Humskoj

Ratomir Babić: Jovičić i ja smo nudili ostavku u Partizanu!

Fudbal -
Član UO crno-belih priznaje da je poslednja sednica rukovodstva bila vrlo žustra

Ništa se ne može sakriti!Iako su u Partizanu dva dana demantovali da je potpredsednik Mile Jovičić na nedavno održanom sastanku ponudio ostavku na tu funkciju, nezadovoljan odlukom da se proda Aleksandar Mitrović, ispostavilo se da je to istina. Član UO Ratomir Babić još otkriva da je i on bio spreman da ode, a da će se o tome raspravljati na sledećem sastanku UO.- Mile Jovičić bio je protiv prodaje Aleksandra Mitrovića i podneo je ostavku na poslednjem sastanku Upravnog odbora. Takođe, i ja sam rekao da sam spreman da odem ako neko misli da je to potrebno. Međutim, nismo raspravljali o tim temama jer će doći na red sledeće nedelje, kad se ponovo budemo videli na sednici UO - kaže Babić.

Da li je postojao način da se Mitrović ipak zadrži?- Mitrovića smo morali da pustimo. Nije tajna da klub nije isplatio radnike nekoliko meseci, pa nam je novac bio potreban da rešimo tekuće probleme, ali tu postoji još jedna stvar. Njegova porodica insistirala je na tome da ide u Belgiju. Nisu hteli da čuju ni za jedan drugi klub i samo ih je to interesovalo, a mi smo morali da poštujemo njihovu želju.Pet miliona evra za Aleksandra Mitrovića nije malo, ali je veliko pitanje da li to može da reši sve probleme srpskog šampiona?- Taj novac će nam pomoći da malo dođemo do daha kako bismo normalno mogli da funkcionišemo izvesno vreme, a nadamo se da ćemo uspeti da se plasiramo u Ligu Evrope, što bi nam takođe donelo novac, i to ne malu sumu - kaže Babić.

UO smatra da Jovičić treba da ostane

Partizan je juče izdao i saopštenje u kojem je priznao da je Mile Jovičić ponudio ostavku, ali da nije usvojena.- Radi istinitog informisanja javnosti ističemo da je tačno da je potpredsednik kluba Mile Jovičić ponudio ostavku. UO je nije prihvatio, a gospodin Jovičić nije želeo da je povuče. Zbog višegodišnjeg ličnog doprinosa rezultatima kluba u jednom od njegovih najuspešnijih perioda, UO smatra da Mile Jovičić i dalje treba da učestvuje u radu kluba na isti način i u istom obimu kao i do sada - stoji u saopštenju crno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja