MIHAJLOVIĆ DEMANTOVAO: Nemam nameru da zovem Matića i Ljajića
Foto: Nebojša Mandić

Ostaje dosledan

MIHAJLOVIĆ DEMANTOVAO: Nemam nameru da zovem Matića i Ljajića

Fudbal -
Selektor srpskih fudbalera neće pozvati dvojicu fudbalera ni za mečeve protiv Hrvatske i Velsa

BEOGRAD - Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović demantovao je pisanje pojedinih beogradskih medija da će za meč sa Hrvatskom i Velsom zvati Nemanju Matića i Adema Ljajića.

Sportski žurnal je u nedelju objavio ekskluzivnu vest da se selektor "Orlova" pokajao i vratio u nacionalni tim "problematičnu" dvojku.

"Ne znam odakle ta informacija. Nemam nameru da pozovem ni Matića ni Ljajića. Za obojicu se zna koji je put povratka u reprezentaciju, izjavio je Mihajlović.

Podsetimo, Matić i Ljajić su dugo bili van nacionalnog tima. Mihajlović je prošle godine, posle debija na prijateljskom meču protiv Španije, izbacio Adema Ljajića pod obrazloženjem da se oglušio o kodeks ponašanja, tj. da nije pevao himnu što je jedan od zahteva selektora.

Matić je posle prve turnere Mihajlovića sa nacionalnom selekcijom poručio selektoru da ga ne zove ako ne želi da mu pruži šansu. I Matić i Mihajlović su posle toga pričali svoje verzije i poručivali jedan drugom da onaj drugi treba prvi da pozove.

Srbiju u četiri dana očekuju dva meča kvalifikacija za Brazil 2014. Na stadionu Crvene zvezde 6. septembra će ugostiti Hrvatsku, dok će četiri dana kasnije gostovati Velsu u Kardifu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track