MISIJA POMIRENJA: Tomislav Karadžić razgovarao sa Ademom Ljajićem
Foto: KURIR

Jedan poziv menja sve

MISIJA POMIRENJA: Tomislav Karadžić razgovarao sa Ademom Ljajićem

Fudbal -
Prvi čovek srpskog fudbala razgovarao sa fudbalerom Fiorentine i jednim od dvojice igrača koji su trenutno na "ledu" kod selektora Siniše Mihajlovića

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić razgovarao je pre četiri dana sa Ademom Ljajićem u nameri da nađe kompromisno rešenje koje bi vratilo prvotimca Fiorentine u nacionalni tim.

Detalji razgovora nisu poznati, ali je jasno da je poslednja selektorova, odnosno da se Siniša Mihajlović pita za eventualni poziv Ljajiću, kao i Nemanji Matiću.

Pritisak na Ljajića od strane ljudi iz srpskog fudbala je po svemu sudeći sve veći, a tome u prilog ide i činjenica da je sa menadžerom srpskog fudbalera iz Fiorentine razgovarao i Milovan Đorić. Đorić je nedavno putovao sa reprezentacijom u Barselonu na prijateljski meč protiv Kolumbije.

Ostaje da se vidi da li će ove diplomatske misije imati uspeha i da li će dvojica "buntovnika" naći zajednički jezik sa selektorom Sinišom Mihajlovićem. Kako je prvi čovek "Orlova" dan ranije saopštio, on nije promenio stav.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track