Niška policija uhapsila navijača Partizana!
Foto: Fonet

Udario žandarma

Niška policija uhapsila navijača Partizana!

Fudbal -
Osumnjičeni udario žandarma i sa ostalim navijačima Partizana ometao pripadnike Žandarmerije koji su pokušali da zadrže nepoznatog navijača koji je sa tribina ušao na teren

NIŠ - Niška policija uhapsila je Aleksandra S. (18) iz Niša i odredila mu zadrzavanje do 48 sati zbog sumnje da je odgovoran za nasilničko ponašanje na utakmici Radnicki-Partizan, saopštila je danas policija.

Osumnjičeni je, kako se navodi, tokom fudbalskog meča, udario žandarma i sa ostalim navijačima Partizana ometao pripadnike Žandarmerije koji su pokušali da zadrže nepoznatog navijača koji je sa tribina ušao na teren. Nepoznati navijač je uspeo da pobegne policajcima i vrati se na tribinu.

Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja. Takođe, policija je u redovnom postupku podnela krivičnu prijavu protiv Miloša M. (31) iz Niša zbog sumnje da je odgovoran za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i prekršajnu prijavu protiv Igora P. (34) iz Niša zbog sumnje da je učinio prekršaj iz Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Rad na identifikaciji ostalih navijača kao i navijača koji su plastičnim stolicama gađali pripadnike Zandarmerije je u toku, navodi se u saopštenju.

http://www.youtube.com/watch?v=9i_HTTInTQo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track