REKORDER: Garet Bejl najskuplji igrač u istoriji

Velšanin posle dugih pregovora prešao u Madrid

REKORDER: Garet Bejl najskuplji igrač u istoriji

Fudbal -
Bomba Radio Kadena SER javio da je Totenhem prihvatio ponudu Reala vrednu 99 miliona evra

Pomerili granice!Španska radio-stanica Kadena SER objavila je vest da su čelnici Totenhema konačno prihvatili ponudu Real Madrida za Gareta Bejla, koji će za neverovatnih 99 miliona evra iz engleske prestonice preći u špansku. Nadmašio i RonaldaVelšanin će tako postati najskuplji fudbaler na planeti, budući da će za pet miliona evra nadmašiti transfer u kojem je Portugalac Kristijano Ronaldo 2009. iz Mančester junajteda prešao u Real.Saga o prelasku levonogog fudbalera londonske ekipe na Santjago Bernabeu traje već mesecima Premijerno je to saopštio BBC, koji je veoma brzo povukao vest jer nisu imali zvaničnu potvrdu, da bi u toku dana radio Kadena SER objavio da je posao završen.Bez potvrdeJedan od najpoznatijih elektronskih medija u Španiji tvrdi da ima potvrdu ove vesti, a pomenuta radio-stanica poznata je po tome što ima odlične izvore u „kraljevskom klubu“, pa su tako proteklih godina veoma često objavljivali ekskluzivne informacije iz Reala. Upravo zbog toga, bez obzira na to što ne postoji zvanična potvrda, ovu informaciju treba posmatrati kao istinitu, tim pre što su sve španske novine, uključujući i Marku, objavile da je posao gotov, naravno pozivajući se na radio Kadena SER.

Garet Bejldatum rođenja: 16. 7. 1989. godinemesto rođenja: Kardifmesto u timu: srednji rednastupa u Premijer ligi: 186golova u Premijer ligi: 47

Nema trampeFabio Koentrao nije uključen u pomenuti aranžman, već će i naredne godine ostati u Real Madridu. S druge strane, Totenhem će novac od prodaje Gareta Bejla utrošiti na kupovinu Erika Lamelu iz Rome i Vilijana iz Anžija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track