BANE IVANOVIĆ: Igramo za porodicu i narod, a ne za pojedince iz FSS

Ne dotiču ga promene

BANE IVANOVIĆ: Igramo za porodicu i narod, a ne za pojedince iz FSS

Fudbal -
Kapiten Orlova rekao da je najveći minus to što Srbija najverovatnije neće igrati na Mundijalu u Brazilu

BEOGRAD - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da njega i njegove saigrače iz nacionalnog tima ne dotiču previše priče o promenama u fudbalskoj organizaciji.

Ivanović je pojasnio da prati šta se dešava na fudbalskoj sceni u Srbiji, ali je istakao da reprezentativci igraju za porodice, narod i zemlju, a ne za ljude iz Fudbalskog saveza Srbije.

"Mi igramo za naše porodice, naš narod i našu zemlju, ne za nekog pojedinca iz FSS. Sve te priče o promenama dolaze i do nas, ali nas ne remete mnogo. Mogu da kažem da svi reprezentativci imaju odličan odnos s gospodinom Karadžićem", rekao je Ivanović.

Najbolji fudbaler Čelsija je dodao da ni eventualna promena selektora Siniše Mihajlovića nije razlog za zabrinutost.

"Igrači nastaju u klubovima, ne u reprezentaciji. Selektor ih bira i odgovoran je za rezultate i stanje u reprezentaciji. Mene raduje što sve više naših mladih fudbalera preuzima ključne uloge u svojim timovima, to je odlična stvar za budućnost naše reprezentacije. Mnogo mladih igrača dobilo je šansu, oni su sada stasali i u svojim klubovima, ali sve to remeti činjenica da se najverovatnije nećemo plasirati na Mundijal. To je najveći minus", rekao je Branislav Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track