Bane Krstić: Ćiribu-ćiriba, igra Voša baš kao Barselona!
Foto: Tanjug

Poznati muzičar veliki navijač FK Vojvodina

Bane Krstić: Ćiribu-ćiriba, igra Voša baš kao Barselona!

Fudbal -
Ja sam veliki navijač Vojvodine i osetio sam da je sad prigodno vreme za ovaj susret, upravo zbog toga što se klub nalazi na pragu istorije, kaže bane

Uz tamburu je sve lakše.Fudbaleri Vojvodine krče put do grupne faze Lige Evrope, a podršku pred meč s moldavskim Šerifom (1:1) u četvrtak uveče dao im je i Bane Krstić, frontmen legendarne grupe Garavi sokak! Uglas sa 10.000 navijača Bane je otpevao pesmu „Ćiribu-ćiriba“, ali u izmenjenoj navijačkoj verziji.- Ćiribu-ćiriba, igra Voša kao Barsa, pobede redom niže, titula sve je bliže - orilo se Karađorđem, a kako je legendarni vojvođanski muzičar doživeo ovaj neobični nastup, otkriva u razgovoru za Kurir.- Ja sam veliki navijač Vojvodine i osetio sam da je sad prigodno vreme za ovaj susret, upravo zbog toga što se klub nalazi na pragu istorije. Navijači su prilagodili tekst pesme navijačkoj himni i bilo je krajnje vreme da se sretnemo i zajedno je otpevamo. Osećaj kad izađete na stadion je sjajan, to je prijatnost koja ne može da se meri ni s jednim medijskim nastupom. Kad uživo vidite iskre u očima ljudi iz grada u kojem zajedno živite, ozarite se. Prave stvari nastaju spontano i same od sebe, počastvovan sam što su Vošini navijači izabrali baš moju pesmu i što smo deo istog duha - rekao je Bane.

Igraće se u EvropiBane Krstić veruje da fudbaleri Vojvodine mogu da se izbore sa Šerifom na gostujućem terenu u revanš meču i tako ostvare istorijski uspeh plasmanom u Ligu Evrope:- Optimista sam i smatram da su nakon prve utakmice s Bursom bile mnogo manje šanse nego protiv Šerifa, pritisak je sad manji i verujem da mogu do Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track