SPARTAK KIVAN NA SUDIJE: Pokradeni smo protiv Vojvodine

Reakcija

SPARTAK KIVAN NA SUDIJE: Pokradeni smo protiv Vojvodine

Fudbal -
Sunotičani imaju snimak na kojem se vidi kako klupa Spartaka u posleednjem minutu traži da se napravi izmena, kao i da jedan igrač subotičke ekipe leži na travi negde oko centra igrališta

Rukovodstvo subotičkog Spartaka kivno je na sudiju Novaka Simovića, koji je kako kažu pokrao klub iz Subotice u meču trećeg kola Superlige protiv Vojvodine (0:1) u Novom Sadu.

Na Spartakovom kanalu na YouTube postavljen je snimak poslednjeg minuta sudijske nadoknade u meču protiv Vojvodine na "Karađorđu" na kojem se vidi kako klupa Spartaka traži da se napravi izmena, kao i da jedan igrač subotičke ekipe leži na travi negde oko centra igrališta.

Sve to vreme, sudija Novak Simović nije prekidao igru, a fudbaleri Vojvodine nisu prekidali akciju koja je, ispostaviće se, bila pobedonosna, jer je Petar Škuletić pogodio za tri boda.

"Nije nam dozvoljena zamena igrača u četvrtom minutu nadoknade pri povredi našeg igrača koji je ležao na terenu i pored toga što je pomoćni sudija signalizirao četvrtom sudiji. U momentu zahtevanja zamene rezervni igrač je bio spreman za ulazak u igru, koji je stajao pored četvrtog sudije na predviđenom mestu za zamenu igrača. Iz te akcije primili smo gol", piše u zvaničnoj žalbi Spartaka.

http://www.youtube.com/watch?v=BrsDf6NSbD8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track