Razigrani Napoli i Juventus

Serija A

Razigrani Napoli i Juventus

Fudbal -
Timovi trenera Rafaela Beniteza i Antonija Kontea, lako savladali Kijevo i Lacio

Fudbaleri Juventusa su u Torinu ubedljivo savladali rimski Lacio sa 4:1 u derbi utakmici drugog kola italijanske Serije A.Izabranici trenera Antonija Kontea još jednom su potvrdili da će i ove sezone biti glavni kandidati za Skudeto.Fantastičnu partiju u dresu Stare dame pružio je dvostruki strelac Arturo Vidal, dok su po jedan gol dali Mirko Vučinić i Karlos Tevez.Ekipa Lacija od 63. minuta imala je igrača manje na terenu, pošto je drugi žuti karton i isključenje zaradio Ernaneš.

Napoli je pobedio u gostima Kjevo sa 4:2.Prednost Napoliju doneo je Marek Hamšik u 13. munutu, ali je 11 minuta kasnije na 1:1 izjednačio Alberto Paloski. Samo četiri minuta kasnije novu prednost gostima doneo je španski fudbaler Hose Marija Kajehon na asistenciju Gonzala Iguaina, ali je do kraja poluvremena Kjevo ipak uspeo da izjednači - svoj drugi gol postigao je Paloski u 40. minutu.

Hamšik je još jednim golom u 64. minutu doveo Napoli u vođstvo od 3:2, a konačan rezultat postavio je Iguain u 70. minutu meča.

Rezultati i strelci:

Kjevo - Napoli 2:4 (Paloski 24, 40 - Hamšik 13, 64, Kaljehon 28, Iguain 70)Juventus - Lacio 4:1 (Vidal 14, 26, Vučinić 49, Tevez 80)

Sutra:Roma - VeronaAtalanta - TorinoBolonja - SampdorijaKatanija - InterĐenova - FiorentinaMilan - KaljariSasuolo - LivornoUdineze - Parma

TABELA: Juventus 6, Napoli 6, Lacio 4, Inter 3, Roma 3, Torino 3, Kaljari 3, Fiorentina 3, Verona 3, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track