ĆIRO BLAŽEVIĆ: Hrvatski političari su šupci, Vučić je lider!

Ljut na svoje

ĆIRO BLAŽEVIĆ: Hrvatski političari su šupci, Vučić je lider!

Fudbal -
Nisam ćorav, vidim da imate i vi tu onog visokog što glave skida

Bivši selektor Hrvatske i BiH, fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević jedva čeka da dođe u Beograd na utakmicu sa Srbijom i kaže da se raduje susretu sa svojim prijateljima! U osvrtu na aktuelnu situaciju u srpskom fudbalu kaže da je Tomislav Karadžić njegov prijatelj i da mu je žao "što je došlo do toga da najavljuje odlazak iz Saveza" i da je sve to "politička igra".

Legendarni Ćiro komentarisao je i aktuelna politička dešavanja.

"Politika odlučuje svuda, osim ovde kod nas. Politika u Zagrebu je šupak, napišite šupak. Jer Zdravko Mamić im je kralj. Svim političarima. Svi oni su mali miševi za Mamića - negoduje Ćiro. Na pitanje "ima li Srbija svog Mamića" odgovara.

- Ne znam sine. Da znam ja bih ti rekao. Ne je..m ja nikog na ovom svetu. Al ne mogu sad ja laprdati tu o Srbima s adresom u Zagrebu. Opet, nisam ćorav, vidim da imate i vi tu onog je..nog, što glave skida. Onog visokog. Na pitanje da li misli na Vučića, odgovara potvrdno

- E, na njega mislim. Taj bi mogao da bude pravi lider. Ima moje simpatije, i to u onolikoj meri u kojoj nemaju podršku ovi moji. Ma političari su zlo svuda, zvali se oni Mika, Pera, Laza. Retko se pojavi neko ko nije ko Suljo, ili ko Mujo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track