ZATVORENA PIJACA: Bejl i Ozil rekorderi

Transferi

ZATVORENA PIJACA: Bejl i Ozil rekorderi

Fudbal -
Arsenalova kupovina Mesuta Ozila za klupski rekord (50 miliona evra) obeležila je poslednji dan prelaznog roka u fudbalskoj Evropi

Arsenalova kupovina Mesuta Ozila za klupski rekord (50 miliona evra) obeležila je poslednji dan prelaznog roka u fudbalskoj Evropi.Dan je počeo predstavljanjem Gareta Bejla, u Realu najskupljeg igrača u istoriji, a završio dolaskom Maruana Felainija u Junajted.

Pogledajte listu najzanimljivijih dešavanja

23:30 Felaini u Junajtedu

Ozbiljnu kupovinu imao je Mančester junajted. Veliko pojačanje stiglo je iz Evertona u vidu Maruana Felainija. Belgijanac je očas posla, isto onako kada je 2008. godine dolazio među "karamele", završio posao sa novim klubom. Dobio je dozvolu od Evertona u toku večeri da može da ide, odmah se spakovao, otišao na lekarske preglede i uspešno ih završio. Transfer je vredan 24 miliona funti.

20:40 Suarez ostaje u Liverpulu

Luis Suares prvi put tokom leta saopštio da hoće da ostane na Enfildu.

Urugvajski fudbaler potvrdio da nasuprot interesovanju mnogih klubova, pa i Reala nema nameru da napušta Liverpul.

20:20 Zenit poslao srpskog fudbalera na kaljenje

Za mladog srpskog fudbalera Milana Rodića nije bilo mesta u redovima Zenita pa će on na pozajmicu u ekipu Volge.

Nekadašnji defanzivac OFK Beograda je šansu u klubu iz Sankt Peterburga dobijao na kašićicu pa je pozajmica bila logičan i donekle očekivan potez. U Volgi iz Nižnjeg Novgoroda bi trebalo da stekne isustvo i rutinu i potom se vrati u Zenit.

Da vicešampion Rusije u perspektivi računa na Rodića govori i podatak da je pozajmljen samo na tri meseca.

19:00 Burzanović se vratio u matični klub

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović (28) potpisao je za svoj matični klub, podgoričku Budućnost.

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore važio je za velikog talenta kada je krajem 2006, u 22. godini, prešao iz Budućnosti u Crvenu zvezdu, sa kojom je odmah osvojio "duplu krunu". Ipak, posle dve godine na "Marakani" označen je kao višak i vratio se u Podgoricu kao pozajmljen igrač, da bi ga Dragan Stojković Piksi leta 2009. doveo u Nagoju. Dve sezone proveo je u Japanu, jednu na Tajlandu, a sada će ponovo igrati uz pesmu "varvara"..

17:00 PSŽ se uključio u trku za Huana Matu

Fudbaler Čelsija, koji trenutno nije u planovima trenera Žozea Murinja mogao bi da napusti London i preseli se u Pariz.

13:55 El Šaravi ne želi da napusti Milan!Mladi napadač Rosonera demantovao je glasine da se nalazi na izlaznim vratima San Sira."Ostajem u Milanu! Kakva god ponuda da stigne, ja želim da ostanem u Milanu", rekao je popularni Faraon.El Šaravi je istakao da će se prilagoditi formaciji i da mu neće smetati ako bude drugi napadač. "Sad postoji veća konkurencija, ali biće mesta za sve", rekao je mladi napadač."Dolazak Kake je ostvarenje sna za mene. Veoma sam srećan jer je on moj idol", dodao je El Šaravi.

13:05 NEVEROVATAN PREOKRET: Ozil u Arsenalu!

Mesut Ozil je ipak pristao na transfer u Arsenal!Naime, londonski klub je ponudio 45 miliona evra za nemačkog reprezentativca i Real je pristao, ali Ozil je rekao da želi da ostane u kraljevskom klubu.Međutim, Ozil se nešto kasnije predomislio i prihvatio transfer u londonski klub.Ozil će lekarske preglede obaviti u Nemačkoj, gde se trenutno nalazi zbog reprezentativnih obaveza, a zatim će potpisati ugovor sa ekipom Arsena Vengera.

12:15 Het-trik Liverpula!Redsi su potvrdili da su dogovorili jednogodišnju pozajmicu sa fudbalerom Čelsija Viktorom Mozesom!Prvoplasirani tim Premijer lige Liverpul počeo je poslednji dan prelaznog roka dovođenjem dvojice defanzivac, Tijaga Ilorija iz Sportinga i Mamadu Saka iz Pari sen Žermena.

11:45 Ozil ne želi u Arsenal!

Arsenal je ponudio 45 miliona evra Realu, kraljevski klub je prihvatio ponudu, međutim, Ozil ne želi da se preseli u London. Nemački reprezentativac je saopštio čelnicima kluba da ostaje na Santijago Bernabeu.

11:35 Felaini na Old Trafordu za 24 miliona funti!

Mančester Junajted je sa Evertonom postigao dogovor o transferu sjajnog Maruana Felainija. Za obeštećenje, klub sa Old Traforda će morati da izdvoji 24 miliona funti.

10:45 Demikelis zvanično u Sitiju!

Premijerligaš Mančester siti potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa argentinskim štoperom Martinom Demikelisom iz Atletiko Madrida. Trener Sitija Manuel Pelegrini odlučio se da pojača konkurenciju u odbarni pošto je kapiten Vensan Kompani povredio prepone.

10:30 Liverpul pojačao odbranu!Fudbaler Pari Sen Žermena, Mamadou Sako, zvanično je novi igrač Liverpula. Mamadu je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Enfilda, a Redsi su za obeštećenje navodno izdvojili 23 miliona evra.

9:50 Kaka potpisao ugovor sa Milanom!Brazilac Kaka prošao je jutros lekarske preglede u Milanu i potpisao dvogodišnji ugovor sa Rosonerima!Podsetimo, Kaka je upravo iz Milana prešao u Real Madrid sa neverovatnih 68 miliona evra, a u klub u kom je stekao slavu, vratio se bez obeštećenja. Sjajni brazilski fudbaler zarađivaće nešto manje od četiri miliona evra godišnje. Opširnije možete pročitati OVDE.

9:15 Arsenal konačno našao golmana!

Arsen Venger se baš potrudio da poslednji dan prelaznog roka učini maksimalno zanimljivim. Francuski stručnjak je konačno završio potragu za golmanom.Naime, u London je na lekarske preglede stigao 27-godišnji golman italijanskog Palerma, Emiliano Viviano! Prema pisanju britanskih medija reč je o jednogodišnjoj pozajmici.

9:05 Real šalje ponudu za Suareza!

Prema pisanju prestižnog španskog lista "Mundo Deportivo", Real šalje Liverpulu poslednju ponudu za Luisa Suareza. Navodno, u slučaju prodaje Ozila Arsenalu za 50 miliona evra, novac će samo proslediti na Enfild.

9:00 Ozil napušta Real, Venger nudi 45 miliona evra!Nakon što je potvrđeno da je najveća transfer saga konačno završena (Geret Bejl je zvanično u Realu za 100 miliona funti), španski mediji su objavili da je Real spreman da se odrekne uslugo sjajnog nemačkog fudbalera - Mesuta Ozila.Ozil je spreman da napusti Real Madrid, a za njegove usluge zainteresovani su Arsenal, Mančester junajted i Pari Sen Žermen.Prema najnovijim informacijama Arsenal je poslao najbolju ponudu. Naime, Venger je spreman da izdvoji čak 45 miliona evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track