Đorić: Milojko, gde je 40.000 evra?

Sukob se nastavlja: Bata Đora opet proziva Pantića

Đorić: Milojko, gde je 40.000 evra?

Fudbal -
Bata Đora tvrdi da je Pantić dobio novac za snimanje filma o Mundijalu 2012, ali da nije napravio nijedan kadar

Teške optužbe.Nekadašnji selektor Milovan Đorić ne može da prestane da razmišlja o, kako sam kaže, izdajničkim izjavama Milojka Pantića, pa je odlučio da sportskog komentatora javno pita gde je nestalo 40.000 evra akontacije, koju je dobio za snimanje filma o „orlovima“ na SP u Južnoj Africi 2012!Bata Đora tvrdi da je bio prisutan kad je Pantiću uručena pomenuta suma novca za taj projekat, ali ni nakon tri godine film nije napravljen.Što je ćutao UNS- Taj pijanac, koji na televiziji pljuje i vređa sve fudbalske stručnjake u Srbiji, a sledeće jutro kaže da je bio mortus i da se ničeg ne seća, morao bi javnosti da objasni gde je film „Orlovi u Južnoj Africi“! Za taj projekat njemu je na ruke isplaćena akontacija od 40.000 evra, od čega je 5.000 moje, ali ta baraba je popila sve a nije ni skupila filmsku ekipu. Pare nije vratio niti namerava jer se ceo život bavi prevarama. On je profesionalni prevarant, i to mu je jedino zanimanje - kaže Đorić.Fudbalski stručnjak se slaže s tim što je UNS osudio njegove izjave, ali pita ovo udruženje zašto nikad nije reagovalo kad je Milojko vređao mnoge i pretio im.Promenio sve stranke- Gnjida je bila u svim strankama, ali je najveći trag ostavio kod Mire Marković. Prevarant je uz Mirin blagoslov maltretirao kolege i pretio im, ucenjivao sagovornike i tražio im novac za gostovanja u emisijama. Takođe, od Zvezde je decenijama uzimao grdne pare, a kad su ga šutnuli, on je počeo da ih pljuje na sva usta - završio je Đora.

Milojko Pantić: Dosta mi je i Đore i vasRedakcija Kurira stupila je u kontakt s poznatim sportskim komentatorom, koji je na početku razgovora bio raspoložen za priču, ali kad je čuo za šta ga Milovan Đorić optužuje, Milojko Pantić se razbesneo.- Ma slušajte, vi! Ne zanima mene šta Đorić priča i kakve daje izjave za Kurir. Reči tog čoveka ne želim da komentarišem, i tačka. Dosta mi je više i njega i vas - planuo je Pantić i prekinuo vezu.

LDP drži barabu u stranciĐorić kaže da nije želeo da vređa Liberalno-demokratsku partiju, ali mu nije jasno zašto su u svoje redove primili čoveka koji im je srušio rejting.- Nisam želeo da uvredim nikog iz LDP, ali bio sam iznerviran jer je ono đubre u njihovoj stranci. Jadni ljudi ne shvataju da im je pijani Milojko svojim pojavljivanjem u kampanji, koje je debelo naplatio, samo naštetio rejtingu. Nije mi jasno kako ne shvataju da primanjem te barabe u stranku samo ruše ugled LDP - rekao je Đorić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track