MILIJAŠ: Karadžić laže, Kokeza nam ne iznajmljuje sobe i devojke!
Foto: Saša Pavlić

Oštro demantuje

MILIJAŠ: Karadžić laže, Kokeza nam ne iznajmljuje sobe i devojke!

Fudbal -
Kao kapiten Zvezde odgovorno vam tvrdim da nijedan igrač nije boravio u tom hotelu niti smo se tamo susretali s devojkama - rekao je Milijaš

BEOGRAD - Kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, demantovao je nedavne tvrdnje Tomislava Karadžića da potpredsednik crveno-belih, Slaviša Kokeza, u svom hotelu izdaje igračima "sobe na sat".

"Stvarno ne bih da se mešam u sukob Zvezde i Saveza. Ružno je da bilo ko u taj sukob uvlači nas igrače. Tvrdnja da igrači Crvene zvezde odlaze u hotel čiji je vlasnik potpredsednik Kokeza je netačna. Kao kapiten Crvene zvezde odgovorno vam tvrdim da nijedan igrač nije boravio u tom hotelu niti smo se tamo susretali s devojkama. Većina od nas su porodični ljudi. Imamo supruge i devojke, neki i decu. Ružno je da neko izmišlja takve stvari".

"Istina je da su dva strana igrača, Garido i Dauda i naš bivši trener Sa Pinto, nekoliko meseci bili smešteni u tom hotelu, dok nisu pronašli stanove. Koliko znam, potpredsednik Kokeza taj smeštaj nije naplatio klubu, a naši saigrači su imali samo reči hvali za odnos zaposlenih u hotelu".

"Da zaključim - igrači Zvezde su profesionalci, ozbiljni i porodični ljudi koje interesuje da naš tim pobeđuje i da naravno svako od nas igra što bolje. Većinu članova Upravnog odbora ne poznajemo, a potpredsednik Kokeza je neko ko je uvek spreman da svakome od nas pomogne i da reši neki problem ukoliko se pojavi. Zbog toga je ružno da bilo ko, blateći Kokezu, blati i nas igrače", rekao je Milijaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track