Milojko Pantić: Evo ti ga film, Đoro, lažovu!
Foto: Dado Djilas

Tvrdi da ga je Đorić lažno optužio

Milojko Pantić: Evo ti ga film, Đoro, lažovu!

Fudbal -
On je pokazao projekat za koji mu je FSS dao honorar, čime je pobio optužbe Milovana Đorića

Ko sad laže, bata Đoro?Sportski komentator Milojko Pantić odgovorio je dokazima na optužbe Milovana Đorića da je ukrao 40.000 evra od FSS za snimanje filma o reprezentaciji Srbije na SP u Južnoj Africi i redakciji Kurira doneo je svoj primerak, čime je zapušio usta bivšem fudbaleru Crvene zvezde.Ponosan na ovo deloMeđutim, Pantić je za naš list otkrio zašto je njegov dokumentarno-igrani film završio u fioci FS Srbije, ali je i otvorio Pandorinu kutiju spletki, krađa i zavera u FSS pod Đorićevom palicom.- Dobio sam novac da snimim film i da ga 10. avgusta 2010. godine isporučim FSS. To sam i uradio, a ovi diskovi su vam dokaz za to. Veoma sam ponosan na svoje delo i nikad nisam ukrao nijedan dinar od Saveza. Znači, taj ružni, zli i pokvareni čovek dokazao je da laže, a ko laže, taj i krade - rekao je Pantić, a zatim objasnio zašto nacija nije videla pomenuti film.Hajka na Antića- Kad sam isporučio film, FSS je vodio hajku protiv Radomira Antića, a pobeda nad Nemcima u Južnoj Africi smatrala se neuspehom. Zato film nije smeo da ugleda svetlost dana. Tad su ljudi u FSS lobirali u UEFA da što više kazne Antića kako ne bi morali da mu isplate novac. To zločinačko udruženje pokušava na svaki način da opljačka i diskredituje uspešne sportske radnike, ali se nadam da neće još dugo - kaže Pantić.

Ne voli Milojka... Milovan Đorić
Ne voli Milojka... Milovan Đorić

Nisam navijao protiv SrbijePantić kaže da je svoju izjavu da priželjkuje poraz Srbije od Hrvatske usmerio protiv Đorića, Karadžića i njima sličnih, koji nam godinama prodaju maglu.- Da su igrali Srbija i Hrvatska za prvo mesto u grupi, bio bih 12. igrač „orlova“. Međutim, u trenutku kad mi nemamo šanse za SP, a komšije mogu do prvog mesta, logično je da navijam za njih, pre nego za Belgiju. Pa, dosta je više mržnje! Takođe, želeo sam što ubedljiviji poraz Srbije jer tad ovi zlikovci ne bi mogli da mažu oči narodu i morali bi da odu.

Uvek u opozicijiPantića je najviše pogodila Đorićeva izjava da menja dresove kao čarape. Milojko kaže da je ceo život bio opozicija, što nije slučaj s Đorićem.- Još 1993. godine sam potpisao peticiju za smenu Slobe i zbog toga bio na prinudnom odmoru pet godina. Bio sam simpatizer DS, a kad su došle promene, vraćen sam na RTS, a ubrzo me je Tijanić oterao. Za to vreme, ružni, zli i pokvareni čovek pliva u svakoj vlasti i pljačka FSS. Pa on je tri puta uzimao otpremninu, a i dalje nije otišao u penziju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track