RADIKALNI FSS: Tole finansira članicu Šešeljeve stranke!

Partneri

RADIKALNI FSS: Tole finansira članicu Šešeljeve stranke!

Fudbal -
FSS finansira portal koji je u vlasništvu Nataše Jovanović

BEOGRAD - Fudbalski savez Srbije najveći je oglašivač na sajtu "Srbiju volimo", koji je u vlasništvu članice Predsedništva Srpske radikalne stranke - Nataše Jovanović.

Bivša poslanica Narodne skupštine ovaj posao je sklopila direktno sa prvim čovekom Fudbalskog saveza Srbije, Tomislavom Karadžićem.

Navodno, gubitkom funkcije poslanika, Nataša Jovanović je ostala bez značajnih finansijskih sredstava, pa je odlučila da zatraži pomoć od Karadžića, koga dugo poznaje.

Jovanovićeva nije želela da otkriva detalje saradnje sa FSS.

"Posao sa Fudbalskim savezom Srbije transparentan je onoliko koliko su transparentni svi poslovi marketinškog tipa u Srbiji. Nikakvi neformalni razgovori sa Tomislavom Karadžićem nisu vođeni, nikakve prijateljske kombinacije nisu dolazile u obzir", rekla je Jovanovićeva.

Članica Srpske radikalne stranke nije negirala da dobro poznaje prvog čoveka FSS.

"Poznajem Tomislava Karadžića, ali i mnogo ljudi iz fudbalskog sveta oko reprezentacije, FSS i kluba za koji navijam, a to je Partizan. Mnoge od njih sam upoznala i pre nego što sam počela da se bavim politikom", rekla je Jovanovićeva.

Na pitanje kakav je interes da se FSS reklamira na relativno nepoznatom portalu, Jovanovićeva je odgovorila da je svrha postojanja sajta da promoviše vrednosti naše zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track