STOJANOVIĆ: Hoću pobedu i dobru igru!
Foto: Fonet

Superliga

STOJANOVIĆ: Hoću pobedu i dobru igru!

Fudbal -
Bitna je igra ekipe i pobeda, broj golova mi nije važan - rekao je Stojanović

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da ga u prvenstvenom meču protiv Donjeg Srema zanimaju i pobeda i to da vidi poboljšanje u igri ekipe.

"Posle 14 dana napornog rada, opet smo u takmičarskom ritmu. Želimo da osvojimo nova tri boda i to nas jedino zanima. Koliko smo dobro radili na pripremama na Tari pokazaće teren. Imam slatke muke oko odabira tima", kazao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih.

Meč petog kola Superlige između Zvezde i Donjeg Srema obeležiće i činjenica da klub iz Ljutice Bogdana slavi 50 godina od izgradnje stadiona.

"Slavljenička afmosfera je dobrodošla, ali ne sme da nas omete. Bitna je igra ekipe i pobeda, broj golova mi nije važan. Samo želim da pokažemo zrelost i bolju fizičku spremnost nego do sada", istakao je Stojanović.

On je dodao da je pogledao snimke nekoliko utakmica Donjeg Srema i video da ekipa iz Pećinaca ima nekoliko veoma zanimljivih igrača.

Očekuje se da veću minutažu i bolje igre nakon povrede pruži mladi napadač crveno-belih Luka Milunović.

"Verujem da će biti dobra utakmica, prošle godine je Donji Srem pokazao karakter. Nadam se dobro popunjenim tribinama. Svestan sam da me je povreda kolena izbacila iz tima, ali sam iz nje izašao još jači. Daću maksimum koliko god budem igrao", poručio je Milunović.

Meč petog kola Superlige između Crvene zvezde i Donjeg Srema igra se u nedelju od 19 sati na Marakani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track