ŽIVA PORUČIO PEVAČICI: Slavice, vrati Vladu u reprezentaciju!

Veruje u veze između pevačica i fudbalera

ŽIVA PORUČIO PEVAČICI: Slavice, vrati Vladu u reprezentaciju!

Fudbal -
Slavica je opasna, otresita, ima jak karakter i verujem da mu može pomoći da se vrati najbolju formu - rekao je Živadinović

BEOGRAD - Poznati srpski fudbalski stručnjak, Milan Živadinović, ubeđen je da poznata pevačica Slavica Ćukteraš može da pomogne golmanu Vladi Avramovu da ponovo zaigra za A reprezentaciju.

"On je bio mnogo dobar golman, predodređen je za uspeh. Ne znam šta mu se dogodilo i zašto je zalutao. Gledao sam Slavicu na televiziji. Opasna je, otresita, ima jak karakter i verujem da mu može pomoći da ponovo bude u najboljoj formi", rekao je bivši selektor Jugoslavije.

Popularni Živa je siguran da će Slavicina ljubav stimulisati srpskog golmana da se vrati u top formu.

"Ako ga iskreno voli, njena podrška će ga stimulisati da postiže sve bolje rezultate na terenu i da se možda ponovo vrati u reprezentaciju", rekao je Živadinović.

Po mišljenju Živadinovića, veze između pevačica i fudbalera mogu imati dobru perspektivu.

"Bave se sličnom provesijom. I igrači i pevačice su stalno na putu, u kontaktu su sa ljudima, uglavnom im je ponedeljak slobodan."

"Iako neki nazovi stručnjaci koji su nepismeni misle da te romanse mogu negativno uticati na igrače, ja verujem u suprotno. Ako je ljubav iskrena, igrač će biti bolji na terenu. Može da zakaže samo ako ga žena guši ljubomorom, ali to može da radi i domaćica isto kao i pevačica", tvrdi srpski trener.

Bivši selektor naše zemlje je u prošlosti takođe bio u ljubavnoj vezi sa pevačicom - reč je o Hanki Paldum.

"Ja sam bio otrov za pevačice u to vreme, a i one su uvek volele fudbalere i fudbalske radnike", rekao je Živadinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track