Dragan Đurić: Nekorektna Zvezda opet nam otima decu
Foto: Dado Djilas

Rat „večitih“: Predsednik Partizana posle transfera kadeta

Dragan Đurić: Nekorektna Zvezda opet nam otima decu

Fudbal -
Nikada se na Teleoptiku nije desilo toliko problematičnih situacija u vezi s igračima omladinske škole Partizana. Mali Šiškov prelazi u Crvenu zvezdu, Radonjić ne dolazi na treninge

Zvezda koristi priliku.Dete Partizana Marko Šiškov prešao je u Crvenu zvezdu, drugi klinac Nemanja Radonjić sprema se za Romu, čudo od deteta Danilo Pantić nećka se da li da potpiše ugovor s crno-belima. Odlaze jedni mladi asovi, drugi najavljuju da će to biti vrlo brzo, a predsednik Partizana Dragan Đurić tvrdi da nije sve kao što izgleda.- Nije tačno da smo prekinuli s plaćanjem stipendija, hrane i stanarina igračima naše omladinske škole. Uradili smo projekat izgradnje našeg hotela, gde će biti smešteni dečaci, ali čekamo dozvolu grada da bismo krenuli s izgradnjom. Što se tiče malog Šiškova, moram priznati da nisam bio upućen u njegov slučaj, ali neće moći da se završi na takav način. Crvena zvezda je ispala izuzetno nekorektna ako je tačno da su ga vodili na turnir u Bugarsku. Šta im znači to otimanje igrača?! - pita se Dragan Đurić.Kako gledate na najave da će Radonjić preći u Romu?- Danas ćemo na sednici Upravnog odbora popričati i o tom slučaju. Verujte, to je nezabeleženo u istoriji Partizana da neko mlad, poput Radonjića, ne dolazi mesec dana na treninge, bude u svađi s trenerom, pri svemu tome klub mu plaća stan 600 evra mesečno, dok on ispija pića u niškim kafićima. Sigurno niste čuli za sličan primer, ali i za to postoji rešenje.Koje?- Ne mogu javno o svom predlogu dok ga prvo ne saopštim saradnicima na sednici Upravnog odbora našeg kluba.

Biće sve okej s PantićemŠta se događa u pregovorima s Danilom Pantićem?- Nadam se da ćemo pronaći rešenje u interesu kluba i tog dečaka. On nije problem jer redovno trenira, izvršava sve obaveze u timu. Doći ćemo i do dogovora s ocem. Da li će Nikola Ninković biti kažnjen kao što traži trener Vuk Rašović?- Biće kažnjen novčano.

Bezobrazluk vlada u školiŠta se to dešava u Partizanovoj omladinskoj školi, pa caruju nediscplina, bezobrazluk igrača?- Svakog dana na Teleoptiku gledam treninge, pričam s trenerima, Nedeljkom Kostićem, Mocom Vukotićem, divnim ljudima. Pitam ih otkud nam se događa ovaj talas nedisciplinovanih igrača i dolazimo do toga da našoj deci Partizan nije bitan kao ranijim generacijama. Pogledajte šta se događa i u drugim klubovima - ista priča. Menadžeri deci pune glavu, klubovi su im prolazne stanice, a kad roditelji dođu da pregovaraju o ugovoru - pa tek treba čuti šta oni traže. Neverovatno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track