PARTIZAN: Ružić odlazi, Jovičić povukao ostavku
Foto: Saša Pavlić

Upravni odbor

PARTIZAN: Ružić odlazi, Jovičić povukao ostavku

Fudbal -
Konstatovano je da u Upravnom odboru postoji potpuno jedinstvo oko ostvarivanja ključnih strateških i takmičarskih ciljeva kluba

Branko Ružić napušta funkciju potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan, zbog obaveza u Vladi Srbije, Mile Jovičić ostaje u klubu, odlučilo je na sednici Upravnog odbora kluba iz Humske.

Potpredsednik Branko Ružić izvestio je UO da je zbog imenovanja na ministarsku funkciju u Vladi Republike Srbije onemogućen da dalje obavlja funkciju potpredsednika i zatražio od Upravnog odbora da u primerenom roku izvrši izbor drugog potpredsednika kluba.

Pored toga, članovi UO odlučili su da odbiju ostavku koju je Mile Jovičić ponudio na mesto potpredsednika i zatražili od njega da nastavi sa obavljanjem funkcije koju je do sada vršio, što je Jovičić prihvatio.

U saopštenju koje je dostavljeno medijima navodi se da je UO, konstatovao da "u Upravnom odboru postoji potpuno jedinstvo oko ostvarivanja ključnih strateških i takmičarskih ciljeva kluba" a predsednik Dragan Đurić zatražio je od svakog pojedinca da uloži maksimum da se do ostvarenja ciljeva dođe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track