Ćerka Miodraga Belodedića model!

Ubedljivo najlepša tinejdžerka Španije

Ćerka Miodraga Belodedića model!

Fudbal -
Bivši štoper Crvene zvezde Miodrag Belodedić ponosan je na svoju naslednicu, koja radi kao manekenka za poznate agencije

Svaka čast, Miodraže!Ćerka štopera najtrofejnije Zvezdine generacije iz Barija Miodraga Belodedića zaludela je svojom lepotom celu Španiju iako još nije postala punoletna! Zandali Belodedić Makovesku od razvoda svojih roditelja 2000. godine živi s majkom u Valensiji, a najpoznatije modne marke i manekenske agencije otimaju se za saradnju sa 16-godišnjom lepoticom.Miodrag Belodedić se godinu dana pre osvajanja titule prvaka Evrope s Crvenom zvezdom oženio Sandrom Makovesku, ćerkom ministra inostranih poslova i jednog od glavnih pomoćnika svrgnutog i ubijenog diktatora. Živeli su skladnom braku. Ipak, razišli su se pre nekoliko godina.- Postala je zaštitno lice nekoliko brendova i za nju zaista vlada veliko interesovanje. Ipak, Zandali na prvo mesto stavlja školu, tako da neke ponude često odbija zbog obaveza. Koristim svaki momenat da se vidim s njom i čim nemam obaveza u Rumuniji, hvatam prvi avion i odlazim u Valensiju. Mnogo mi nedostaje, a naročito mi je teško bilo prvih meseci nakon razvoda - rekao je Belodedić.

Često putuje u Španiju... Miodrag Belodedić
Često putuje u Španiju... Miodrag Belodedić

Miletova velika ljubav... Sandra Makovesku
Miletova velika ljubav... Sandra Makovesku

Mile traži ženuU jednom od intervjua Belodedić kaže da već 13 godina pokušava da nađe novu ljubav svog života:- Pre pet godina našao sam devojku, kojom je trebalo da se oženim. Bila je onakva kakvu sam želeo. Prava lepotica iz rumunskog dela Banata, baš blizu mog sela Nova Moldova. Prethodno sam probao ostatak života da provedem s jednom Bukureštankom, ali to nije išlo. Ipak, još se nisam venčao i ne znam kad ću ili da li ću uopšte.

Ne zna za sedeBelodedić naredne godine slavi 50. rođendan, ali izgleda mnogo mlađe i još uvek igra fudbal za amaterski klub u nižim ligama Rumunije.- Ne pijem gazirane sokove, ponekad čašu vina, a hleb sam izbacio još pre dve decenije. Stalno sam u pokretu. U mom selu mi ne veruju da nemam nijednu sedu dlaku, pa traže da im donesem iz Španije farbu da i oni prekriju bele vlasi. Ne mogu da im objasnim da ne koristim ništa tog tipa - našalio se Miodrag.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track