NOVI TRENER ZVEZDE: Konačno Rajevac ili Đukić, Pižon, Sakić... (ANKETA)

Ko gasi požar na Marakani?

NOVI TRENER ZVEZDE: Konačno Rajevac ili Đukić, Pižon, Sakić... (ANKETA)

Fudbal -
Odlazak Slaviše Stojanovića je završena misija, a u opticaju za užarenu klubu crveno-belih po običaju je desetak imena

BEOGRAD - Upravni odbor Crvene zvezde trebao bi danas da raspravlja o sudbini Slaviše Stojanovića. Po svemu sudeći poraz od Voždovca koštaće slovenačkog stručnjaka otkaza, a kao i uvek kada je u pitanju smena trenera, mnoga imena su u opticaju da preuzmu užareno mesto.

Poslednjih godina u prvi plan uvek izađe ime Milovana Rajevca. Rajevac (59) je trenutno bez kluba, ali je trenersko ime izgradio kao selektor Gane, sa kojom je stigao do četvrtfinala Svetskog prvenstva.

U užem krugu kandidata mogao bi da se nađe i Dragoslav Stepanović (65), takođe bez kluba i to duže vreme.

Kao mogući kandidat figurira i Vladimir Petrović (58), koji je nedavno dobio otkaz u Iraku na mestu selektora. Bivši je trener Crvene zvezde i reprezentacije.

Pomalo senzacionalna, ali ne i nemoguća je situacija da se na klupi Crvene zvezde nađe Miroslav Đukić (47). Đukić je pobedom nad Seviljom učvrstio poljuljanu klupu u Valensiji, ali bi eventualni naredni kiks mogao bivšeg trenera Partizana i selektora da usmeri ka "Marakani".

Osim ovih iskusnih stratega po medijima se pominju imena i Nenada Sakića, kome bi pomoćnik ostao Bratislav Živković, potom Vlada Milojević, trener Čukaričkog, pa i Nenad Lalatović, koji je sa Voždovcem kumovao celoj ovoj situaciji.

Nije isključeno da mesto preuzme ponovo neki stranac, ali poučeni nekim skorašnjim iskustvom, male su šanse za to.

U svakom slučaju, na stadionu Crvene zvezde neće biti dosadno narednih dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track