ILIEV PONOVO O ŽIVKOVIĆU: Evo šta je rekao sportski direktor Partizana
Foto: Dado Đilas

Priča o Andriji nije zatvorena knjiga

ILIEV PONOVO O ŽIVKOVIĆU: Evo šta je rekao sportski direktor Partizana

Fudbal -
Sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev rekao je da postoji mogućnost da crno-beli ponude novi ugovor Umaruu Abubakaru.

"Svi znamo koliko nama Abubakar znači i koji je njegov potencijal. Mi čak razmišljamo i o obnovi njegovog ugovora. Svesni smo da je na tržištu malo takvih napadača", rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.

Iliev je na konferenciji za novinare mnogo puta ponovio da je jedino on odgovoran za prelazni rok, za angažovanje i odlaske igrača, pa su novinari nakon ove rečenice upitali sportskog direktora Partizana da li se i kada je reč o Abubakaru jedino on pita.

"Gledajte, ako sam se do sada pitao, mislim da ću se pitati dokle god sam na ovoj funkciji. Naravno, postoje interesi kluba koji mogu u jednom trenutku da se stave ispred mene i ja ću to prihvatiti ili ne. Neka odluka može da se promeni, ali ako je opravdana", rekao je Iliev.

Abubakar je imao ponude iz Kine, ali je odlučeno da ne napusti klub jer Partizan nije bio zadovoljan visinom ponuđenog obeštećenja.

Novinare je zanimalo i da li je priča o Andriji Živkoviću zatvorena knjiga.

"Ako se sećate mog poslednjeg intervjua vezanog za Andriju, na kraju sam rekao - voleo bih da gospodin Živković stariji dozvoli Andriji, da mu da mogućnost da sa Partizanom igra Ligu šampiona. Od mene toliko. Moj odgovor vam sve govori", rekao je Iliev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track