KRVAVE PARE OVK: Obećao Albancima milion evra za pobedu u Beogradu!

Biznismen obećao premije

KRVAVE PARE OVK: Obećao Albancima milion evra za pobedu u Beogradu!

Fudbal -
Lova iz OVK Besnik Benz, zagovornik zločina nad Srbima, ponudio nagradu fudbalerima ljut što je Albancima zabranjen ulaz u Humsku

Fudbaleri Albanije imaće motiv od milion evra da pobede Srbiju u Beogradu! Upravo toliko ponudio je biznismen poreklom s Kosova i Metohije Besnik Benz.Besnik Benz zagovornik je „velike Albanije“ i podržava terorističku organizaciju OVK. Na svom Fejsbuk profilu objavio je fotografiju s likom Agima Ramadanija, čoveka koji je navodno otimao Srbe i odvodio ih u Albaniju, gde su im vađeni organi.Ovaj terorista poginuo je za vreme agresije NATO na našu zemlju na Košarama, u borbi sa srpskom vojskom i policijom. Ramadani je bio polaznik Vojne akademije Jugoslavije u Zagrebu za vreme SFRJ. Nosio je nadimak Katana, a Srbi s područja Gnjilana i okoline njega i njegovu jedinicu pamte po velikim zverstvima.

Rugovin čovek... Besnik
Rugovin čovek... Besnik

Besnik Benz vlasnik je firme „Garage Benz universel Ajeti“, koja se nalazi u Ženevi i bavi se servisiranjem, prodajom i uvozom polovnih automobila.- Utakmica u Beogradu je igra života za sve Albance. Duboko me je pogodila odluka države koja je odgovorna za genocid i masakr nad mojim narodom. Pokušavaju da nas ograniče i u sportu jer nam ne dozvoljavaju da navijamo za našu reprezentaciju. Zato sam odlučio da nagradim fudbalere sa milion evra samo da pobede Srbe u Beogradu - rekao je Besnik Benz za albanske medije i dodao:- Ovom prilikom pozivam i ostale albanske privrednike da podrže reprezentaciju u meču protiv Srba, da mi se pridruže i pojačaju nagradni fond.

Veliča ubicu i trgovca srpskim organima... Besnik Benz
Veliča ubicu i trgovca srpskim organima... Besnik Benz

Voli strelišteRADO VEŽBA GAĐANJEBesnik Benz rođen je u Gnjilanu, odakle je rodom i poginuli terorista Agim Ramadani, koji je do rata na Kosovu i Metohiji živeo u Švajcarskoj. Poštovalac je lika i dela pokojnog albanskog političara s Kosova i Metohije Ibrahima Rugove, čije slike drži u svojoj firmi i kući. Član je njegove partije LDK. Obožava oružje i teroriste OVK, pa često posećuje razna strelišta u Švajcarskoj i vežba gađanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track