NEMANJA NEDOVIĆ: Nisam došao u NBA da sedim na klupi
Foto: Nba.com

Hoće minutažu

NEMANJA NEDOVIĆ: Nisam došao u NBA da sedim na klupi

Košarka -
Želim da igram, spreman sam da učim od starijih igrača i daću sve od sebe da na treninzima zaradim minutažu, rekao je srpski reprezentativac

OUKLEND - Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović izjavio je danas da nije došao u NBA ligu kako bi sedeo na klupi i da se nada da će se izboriti za minutažu u debitanskoj sezoni u dresu Golden Stejta.

"Nisam došao da bih sedeo na klupi. Želim da igram, spreman sam da učim od starijih igrača i daću sve od sebe da na treninzima zaradim minutažu", rekao je Nedović za klupsku televiziju.

Nedović se u utorak priključio novim saigračima u Golden Stejtu posle odmora od sedam dana, koji je dobio zbog učešća na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

"Malo sam umoran, jer sam imao reprezentativne obaveze tokom leta, ali vrlo sam uzbuđen i jedva čekam da počnem da treniram. Nekoliko igrača iz ekipe poznajem i mislim da ću se brzo uklopiti", poručio je Nedović.

Njega je ovog leta Feniks izabrao kao 30. pika u prvoj rundi NBA drafta, ali ga je klub iz Arizone prosledio Voriorsima.

Nedović je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu i Lijetuvos Ritas, gde je prošle sezone u Evroligi prosečno postizao 9,8 poena i imao 2,1 asistenciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track