ZVEZDIN RASPORED SEDENJA U ARENI: Sa pretplatnim kartama bliže terenu

Zbog navijača

ZVEZDIN RASPORED SEDENJA U ARENI: Sa pretplatnim kartama bliže terenu

Košarka -
Košarkaški klub Crvena zvezda preinačio odluku o rasporedu sedenja, pošto je veliki broj navijača sa pretplatnim kartama izrazio nezadovoljstvo zbog mesta u poslednjim redovima Kombank Arene, u kojoj će se igrati evroligaške utakmice sa Lokomotivom i Laboralom

Košarkaški klub Crvena zvezda plasirao je u nedelju nove sezonske ulaznice, ali je u ponedeljak preinačio odluku o rasporedu sedenja, pošto je veliki broj navijača izrazio nezadovoljstvo zbog mesta u poslednjim redovima Kombank Arene, u kojoj će se igrati evroligaške utakmice sa Lokomotivom i Laboralom.

"Košarkaški klub Crvena zvezda pažljivo osluškuje poruke svojih navijača i shodno tome ovoga puta će munjevito reagovati. Epilog svega toga je podatak da će svi navijači sa kupljenim sezonskim ulaznicama za tribinu A, B, C i D za utakmice koje crveno-beli budu igrali u Kombank areni ipak biti smešteni na nivou 200, odnosno takozvanom drugom prstenu, umesto na nivou 400 kako je ranije bilo planirano. Na taj način KK Crvena zvezda želi da pokaže i još jednom dokaže da zaista vodi računa o svojim vernim pristalicama, da se bori za svakog navijača ponaosob, jer je podrška navijača klubu od vitalnog značaja u ovoj sezoni punoj izazova", saopšteno je na sajtu kluba.

Navedeno je da je rukovodstvo kluba uvidelo propust sa povezivanjem mesta u Pioniru i Kombank areni, pa je predsednik Nebojša Čović hitno održao sastanak sa saradnicima, na kom je doneta odluka o rasporedu sedenja. "Dakle, za utakmice protiv Lokomotive Kuban i Laboral Kuće u prvom, odnosno devetom kolu D grupe Evrolige, i svim ostalim utakmicama koje klub eventualno bude igrao u našoj najvećoj dvorani, vlasnici godišnjih karata dobiće mesta na nivou 200. O tačnoj numeraciji će biti blagovremeno obavešteni putem zvaničnog sajta kluba, kao i u sredstvima javnog informisanja", zaključuje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track