MALER: Košarkaš Slobode slomio nogu na tribini!

Nesvakidašnja povreda

MALER: Košarkaš Slobode slomio nogu na tribini!

Košarka -
U masi navijača koja je u dramatičnom finišu slavila pobedu domaćih neko je zakačio Nemanju Vučićevića po nozi, pa je kost pukla

UŽICE - Težak maler!Košarkaš užičke Slobode Nemanja Vučićević (21) na neverovatan način slomio je nogu, zadobio otvoren prelom, na utakmici između njegovog tima i Meridijane, koja je u subotu uveče igrana u Užicu. Zbog ranije povrede leve noge i operacije, Nemanja, još rovit, utakmicu je pratio s tribina.Koš u poslednjoj sekundiU dramatičnoj završnici, bukvalno u poslednjoj sekundi, Užičani su ubacili loptu u koš i pobedili, a na tribinama je počelo slavlje:- Ustao sam, krenuo ka parketu da zagrlim saigrače, čestitam im na hrabrosti i pobedi... Sećam se da sam napravio korak, dva, oko mene su ljudi skakali, slavili... Sećam se samo da sam osetio strahovit bol i pao... Kad sam se osvestio, rekli su mi da mi je slomljena noga, da imam težak, otvoreni prelom - prisećao se juče Nemanja teškog peha koji mu se, ni krivom ni dužnom, dogodio.Kako se pretpostavlja, u masi navijača koja je slavila pobedu neko je košarkaša nehotice zakačio po tek operisanoj, povređenoj levoj nozi.Pauza pola godine- Posle sam se setio da sam najpre osetio udarac po nozi... A delio me je samo korak-dva do parketa - priča Nemanja.On je juče iz užičke bolnice, gde je zbrinut, prebačen na ortopedsku kliniku na Banjici. Koliko će talentovani mladi košarkaš rodom iz Batajnice odsustvovati s terena, zasad se ne zna. Pretpostavlja se, najmanje pola godine.

Ovako je počelo... Slavlje košarkaša užičke Slobode
Ovako je počelo... Slavlje košarkaša užičke Slobode

S klupe prešao na tribinuPre utakmici Nemanja je sedeo na klupi za rezervne igrače. Pošto nije bio u konkurenciji za utakmicu, na insistiranje delegata i sudija morao je s klupe, pa je otišao u publiku, na tribine.- Klub će koliko god može pomoći Nemanji u oporavku. On je sjajan momak, košarkaš, sve nas je u klubu oduševio svojim vaspitanjem, ponašanjem, pristupom igri i treninzima - kažu u KK Sloboda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track